KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Servis komisi kursu

Lokanta, restorant ve kafeteryalarda çalışan servis elemanları için Servis Komisi kursu gerçekleştirildi.

Servis komisi kursu
26 TEMMUZ 2017 ÇARŞAMBA 07:43
0
2138
0
AA aa

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğiyle Bingöl'deki lokanta, restorant ve kafeteryalarda çalışan servis elemanları için Servis Komisi mesleğinde 70 kişilik kurs düzenlendi.

Kurs eğiticisi olarak Ankara'da çeşitli üst düzey kurum ve kuruluşlara servis eğitimi veren Fatma Günal görev aldı.

Konu ile ilgili Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, çalışanlara yönelik mesleki eğitim kurslarının amacının işletmelerde belirli bir meslekte çalışan personellerin çalıştıkları alanda mesleki bilgi ve becerilerini arttırmak, mesleği icra eden uzman kişilerden destek almak, yöntem ve teknikler konusunda deneyim kazanmak, doğrudan uygulamaya yönelik eğitim alarak iş pratiği kazanmak ve alınan eğitimde işgücü piyasasında geçerliliği olan bir belge sahibi olunması olduğu ifade edildi.

Servis Komisi olarak çalışan personellerin böyle bir eğitime çok ihtiyacı olduğu vurgulanan açıklamada, eğitimin özellikle bu alanda son derece profesyonel bir eğitimci tarafından verilmesinin eğitime artı bir değer kattığı, eğitimde öğrenilen becerilerin iş hayatında uygulamaya geçmesi halinde mesleğin icrasında kalitenin yükseleceği belirtildi.

Eğitim sonunda kursiyerlere, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü onaylı sertifika verileceği bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın