KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Nisan 2026 Cuma
°C

Sevginin çözemeyeceği problem yoktur

Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini belirten ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi.

Sevginin çözemeyeceği problem yoktur
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:10
0
3235
0
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların talep ve isteklerinin yerinde görülmesi, sorunlara çözüm bulunması amacıyla huzur toplantısı düzenlendi.
Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, emniyet müdür yardımcıları Hasan Özdemir, Ali Bin, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, ilk ve ortaöğretim okulları idarecileri, esnaf ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantı Yenimahalle Camii taziye evinde yapıldı. Toplantıda halkın emniyet teşkilatından beklentileri, şehir içi trafiğin sorunları, hırsızlık olayları ve uyuşturucu ile mücadele konusunda polis-halk ilişkilerinin nasıl olması gerektiği konuları görüşüldü.
"Hastalarınız için 155 Polis İmdat'ı arayıp araç isteyebilirsiniz"
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, bunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, "Şimdiye kadar her türlü fedakarlığı yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Her konudaki dert ve sıkıntı için kapımız 24 saat açıktır. Halkımızın 155 Polis İmdat hattını aramaktan çekinmemeleri gerekir. Gerektiğinde hastası olan ve araç bulamayan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak hastanın en yakın sağlık kuruluşuna ekip aracıyla götürüleceği ve tedavisinin yaptırılacağı bilinmelidir. Her hangi bir konuda yapılacak ihbarlar kesinlikle gizli kalacaktır" dedi.
“Çocuklarınıza sevginizi gösterin”
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi. Uyuşturucu maddenin hem biyolojik hem de psikolojik zararlarının olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, çocukların uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıktan korunmaları için polisten yardım istenebileceğini dile getirdi.

 Akbal, "Çocuklarımızı korumak ve kollamak için tüm emniyet teşkilatı diğer kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, muhtarlar, okul yöneticileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri ile birlikte ortak hareket edecektir" şeklinde konuştu.
 

Huzur toplantısına katılan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Güngör, trafik ile ilgili konularda, Asayiş Şube Müdürü Bilal Keçici asayiş konularında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Zafer Ercan uyuşturucu ile mücadele konusunda, Yenişehir Şehit Hayrullah Polat Polis Merkezi Amiri Dr. Bülent Akaya, şikayet ve sorunlarda izlenecek yol ile ilgili konularda vatandaşlara detaylı bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından vatandaşlara 'Çocuklarımız ve aileler için tavsiyeler', 'Ev ve işyerlerinden hırsızlıklara karşı önlemler' ve 'Uyuşturucu madde ile mücadele' konularında broşür ve kitapçıklar dağıttı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.04.2026
04:36
ÖTV`siz araç düzenlemesi Meclis`ten geçti
ÖTV'siz araç düzenlemesi Meclis'ten geçti
TBMM Genel Kurulu, yüzde 40 ve üzeri ortopedik engeli nedeniyle ehliyet alamayan vatandaşlara 10 yılda bir defaya mahsus ÖTV'siz araç alma hakkı tanıyan düzenlemeyi onayladı. Araçlarda 2.8 milyon TL limit ve yerlilik şartı aranacak.
03.04.2026
04:35
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edilen kanun teklifiyle sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
03.04.2026
04:33
Rençber Aziz`in `Bingöl Dağları Dumandır` eseri TRT repertuarında
Rençber Aziz'in 'Bingöl Dağları Dumandır' eseri TRT repertuarında
Bingöl'ün efsanevi halk ozanı Rençber Aziz'in Türkçe seslendirdiği 'Bingöl Dağları Dumandır' adlı eser, yapılan çalışmaların ardından TRT repertuarına alındı. Kardeşi Hasan Berdibek; 'Bu eser sadece bir türkü değil, aynı zamanda bu toprakların sesi ve abimin hatırasıdır' dedi.
03.04.2026
04:32
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı Havzası Çevre Köyleri Komisyonu üyeleri, Bingöl milletvekilleriyle Ankara'da bir araya gelerek HES projelerine karşı tepkilerini iletti; 'Göynük Çayı; doğamız, tarımımız ve geleceğimizdir. Bu ekosisteme zarar verecek hiçbir projeyi kabul etmiyoruz!'
03.04.2026
04:24
Bingöl`de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl'de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl İl Müftülüğüne bağlı kurslarda eğitimlerini tamamlayan 19 öğrenci, hafızlık tespit sınavını başarıyla geçerek belge almaya hak kazandı.
03.04.2026
04:23
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik tutarının 417 bin liraya çıkarılmasını öngören düzenlemenin de içinde bulunduğu torba kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Diğer düzenleme başlıkları ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın