Sevginin çözemeyeceği problem yoktur
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini belirten ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi.
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:10 |
0 |
3128 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların talep ve isteklerinin yerinde görülmesi, sorunlara çözüm bulunması amacıyla huzur toplantısı düzenlendi.
Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, emniyet müdür yardımcıları Hasan Özdemir, Ali Bin, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, ilk ve ortaöğretim okulları idarecileri, esnaf ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantı Yenimahalle Camii taziye evinde yapıldı. Toplantıda halkın emniyet teşkilatından beklentileri, şehir içi trafiğin sorunları, hırsızlık olayları ve uyuşturucu ile mücadele konusunda polis-halk ilişkilerinin nasıl olması gerektiği konuları görüşüldü.
"Hastalarınız için 155 Polis İmdat'ı arayıp araç isteyebilirsiniz"
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, bunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, "Şimdiye kadar her türlü fedakarlığı yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Her konudaki dert ve sıkıntı için kapımız 24 saat açıktır. Halkımızın 155 Polis İmdat hattını aramaktan çekinmemeleri gerekir. Gerektiğinde hastası olan ve araç bulamayan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak hastanın en yakın sağlık kuruluşuna ekip aracıyla götürüleceği ve tedavisinin yaptırılacağı bilinmelidir. Her hangi bir konuda yapılacak ihbarlar kesinlikle gizli kalacaktır" dedi.
“Çocuklarınıza sevginizi gösterin”
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi. Uyuşturucu maddenin hem biyolojik hem de psikolojik zararlarının olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, çocukların uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıktan korunmaları için polisten yardım istenebileceğini dile getirdi.
Akbal, "Çocuklarımızı korumak ve kollamak için tüm emniyet teşkilatı diğer kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, muhtarlar, okul yöneticileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri ile birlikte ortak hareket edecektir" şeklinde konuştu.
Huzur toplantısına katılan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Güngör, trafik ile ilgili konularda, Asayiş Şube Müdürü Bilal Keçici asayiş konularında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Zafer Ercan uyuşturucu ile mücadele konusunda, Yenişehir Şehit Hayrullah Polat Polis Merkezi Amiri Dr. Bülent Akaya, şikayet ve sorunlarda izlenecek yol ile ilgili konularda vatandaşlara detaylı bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından vatandaşlara 'Çocuklarımız ve aileler için tavsiyeler', 'Ev ve işyerlerinden hırsızlıklara karşı önlemler' ve 'Uyuşturucu madde ile mücadele' konularında broşür ve kitapçıklar dağıttı.
|
29.01.2026 16:51
 |
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek |
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek. |
|
29.01.2026 16:30
 |
Yeni plaka dönemi başlıyor! |
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, plaka basım işlemlerinde radikal bir değişikliğe gidiyor. 2 Şubat 2026'dan itibaren plaka bedelleri artık elden veya kartla değil, yalnızca kamu bankaları üzerinden tahsil edilecek. Yeni dönemle birlikte 2026 yılı plaka basım ücreti de 850 TL olarak revize edildi. |
|
29.01.2026 16:29
 |
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem: EİDS 1 Şubat'ta Başlıyor |
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 1 Şubat'tan itibaren satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. e-Devlet onayı olmayan ilanlar yayımlanamayacak. |
|
28.01.2026 22:30
 |
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi |
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı. |
|
28.01.2026 22:29
 |
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu |
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı. |
|
28.01.2026 22:29
 |
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı |
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı. |
|
|