KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Seyfan Der'de bayrak değişimi

Açıkbaş'a teşekkür eden Seyfan Der'in yeni başkanı Nurettin Gende 'Tüm kararları istişare ile aldı çok büyük bir liderlik ve karakter ortaya koydu. Bu alışkanlığı bize kazandırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz.'

Seyfan Der`de bayrak değişimi
21 KASIM 2023 SALI 16:43
2
1727
3
AA aa

Yaklaşık 10 yıldır Seyfan Kültür Sanat Kalkınma ve Dayanışma Derneği (Seyfan Der) Başkanlığı görevini yürüten Orhan Açıkbaş, rahatsızlığı nedeniyle görevi, eğitimci Nurettin Gende'ye devretti.

“Ömrümün çok önemli bir kısmını Seyfan Derneğinde geçirdim kendi adıma gurur duyduğum yıllar çok güzel kazanımlar ve dostluklar edindik. Rabbim sağlık sıhhat verirse aynı şekilde aileme hizmet etmeye devam edeceğim” diyen Açıkbaş, kongre sürecine kadar dernek başkanlığını yürütecek olan Nurettin Gende'ye başarılar diledi.

Seyfan Der'in yeni başkanı Nurettin Gende; “Orhan Başkan'ın oluşturduğunu güçlü başkanlık figürü yeni gelecek kişilerinin omuzuna çok büyük sorumluluklar yükleyeceği aşikardır. Bugüne kadar kendisinden bu benim düşüncem ve benim fikrimdir sözünü duymadık. Tüm kararları istişare ile aldı çok büyük bir liderlik ve karakter ortaya koydu. Bu alışkanlığı bize kazandırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Aslında yeni bir şey denemek veya sorumluluk almak her insan için bir korku durumu oluşturur ama sahip olduğumuz istişare kültürü ve sivil toplum örgütlenme alışkanlığı ile inşallah hep beraber sorumluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Rabbim güç verdiği sürece bizim aile geleneklerine ve derneğin temel ilkelerine bağlı kalacağıma kolektif bir bilinçle ve aynı zamanda istişare kültürüne sonuna kadar riayet edeceğimi söylemek isterim. Rabbim hayırlara vesile kılar ve güzel hizmetlere hep beraber imza atarız” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105742)
22 Kasım 2023 Çarşamba 20:46
105675 anlaşılan senin gibi Ruhsuz birinden başlaması lazım sanırım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105741)
22 Kasım 2023 Çarşamba 20:45
Başarılar dilerim Nurettin Başkanım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105675)
21 Kasım 2023 Salı 20:05
Önce görev yaptığı okulun eğitim seviyesinden başlayalım mı hocam. Ruhsuz eğitimcilere nasıl ruh kazandırabilir
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın