KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2026 Perşembe
°C

Seyfan Der'de bayrak değişimi

Açıkbaş'a teşekkür eden Seyfan Der'in yeni başkanı Nurettin Gende 'Tüm kararları istişare ile aldı çok büyük bir liderlik ve karakter ortaya koydu. Bu alışkanlığı bize kazandırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz.'

Seyfan Der`de bayrak değişimi
21 KASIM 2023 SALI 16:43
2
1897
3
AA aa

Yaklaşık 10 yıldır Seyfan Kültür Sanat Kalkınma ve Dayanışma Derneği (Seyfan Der) Başkanlığı görevini yürüten Orhan Açıkbaş, rahatsızlığı nedeniyle görevi, eğitimci Nurettin Gende'ye devretti.

“Ömrümün çok önemli bir kısmını Seyfan Derneğinde geçirdim kendi adıma gurur duyduğum yıllar çok güzel kazanımlar ve dostluklar edindik. Rabbim sağlık sıhhat verirse aynı şekilde aileme hizmet etmeye devam edeceğim” diyen Açıkbaş, kongre sürecine kadar dernek başkanlığını yürütecek olan Nurettin Gende'ye başarılar diledi.

Seyfan Der'in yeni başkanı Nurettin Gende; “Orhan Başkan'ın oluşturduğunu güçlü başkanlık figürü yeni gelecek kişilerinin omuzuna çok büyük sorumluluklar yükleyeceği aşikardır. Bugüne kadar kendisinden bu benim düşüncem ve benim fikrimdir sözünü duymadık. Tüm kararları istişare ile aldı çok büyük bir liderlik ve karakter ortaya koydu. Bu alışkanlığı bize kazandırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Aslında yeni bir şey denemek veya sorumluluk almak her insan için bir korku durumu oluşturur ama sahip olduğumuz istişare kültürü ve sivil toplum örgütlenme alışkanlığı ile inşallah hep beraber sorumluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Rabbim güç verdiği sürece bizim aile geleneklerine ve derneğin temel ilkelerine bağlı kalacağıma kolektif bir bilinçle ve aynı zamanda istişare kültürüne sonuna kadar riayet edeceğimi söylemek isterim. Rabbim hayırlara vesile kılar ve güzel hizmetlere hep beraber imza atarız” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105742)
22 Kasım 2023 Çarşamba 20:46
105675 anlaşılan senin gibi Ruhsuz birinden başlaması lazım sanırım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105741)
22 Kasım 2023 Çarşamba 20:45
Başarılar dilerim Nurettin Başkanım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105675)
21 Kasım 2023 Salı 20:05
Önce görev yaptığı okulun eğitim seviyesinden başlayalım mı hocam. Ruhsuz eğitimcilere nasıl ruh kazandırabilir
29.04.2026
19:40
10 Milyar TL`lik Hibe İçin Başvurular Başladı
10 Milyar TL'lik Hibe İçin Başvurular Başladı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
29.04.2026
18:52
Belediye`den Hülakü`ye Sert Yanıt:
Belediye'den Hülakü'ye Sert Yanıt: 'Olayı ortaya çıkaran da gereğini yapan da biziz'
Plaka ihalesi sonrası münferit yapılan usulsüzlükle ilgili soruşturma ve yargı sürecini başlatan Bingöl Belediyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü'nün 'Ticari Plaka Usulsüzlüğü İçin Meclis Araştırması' açıklamalarına tepki gösterdi; 'Olayın gerçekliğini bilmelerine rağmen tek amaçları siyaset devşirmek ve bu konu üzerinden yıpratma politikası geliştirmek. Usulsüzlüğü tespit eden de, idari süreci başlatan da, ilgili personeli görevden alan da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan da bizzat Bingöl Belediyesi'dir. Soruşturmanın neticesi de şeffaflıkla kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
29.04.2026
18:30
Hülakü`den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Hülakü'den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi'nde ticari plaka tahsislerine ilişkin iddiaların araştırılması için TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması talebinde bulundu.
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın