KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2025 Perşembe
°C

Seyfan gençliği, Şeyh Ahmet'te buluştu

Seyfan-DER 'in genç üyeleri, 'Seyfan Gençliği Şeyh Ahmet'te Buluşuyor' piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Seyfan gençliği, Şeyh Ahmet`te buluştu
26 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ 18:01
8
1918
4
AA aa

Seyfan-DER, etkinliklerine devam ediyor. Son olarak dernek üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu "Seyfan Gençliği Şeyh Ahmet'te Buluşuyor" piknik etkinliğinde bir araya geldi.  25 Ağustos 2019 Pazar günü gerçekleştirilen "Seyfan Gençliği Şeyh Ahmet'te Buluşuyor" programında konuşan Dernek Başkanı Orhan Açıkbaş; “Seyfanlı gençlerimizin buluşup, tanışıp, kaynaşmasına vesile olunsun diye "Seyfan Gençliği Şeyh Ahmet'te Buluşuyor" adli gençliğimize yönelik bir piknik yapalım dedik. Hamd olsun gençlerimizi bir araya getirerek hem derneğimiz ile olan ilişkileri güçlendirdik hem de gençlerimiz arasında birlik beraberlik tanışma ve kaynaşmayı güçlendirdik. Etkinliğimize yoğun bir katilim oldu, nasip olursa geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımıza yönelik somut projelerimiz olacaktır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49193)
27 Ağustos 2019 Salı 17:12
Cöplerinizi yerlere tekrar atmayiniz cevreyi ve dogayi kirletmeyin yoksa seyh ahmede saygisizlik etmis olursunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49175)
27 Ağustos 2019 Salı 08:17
Birlik ve beraberliğin yaşandığı böyle etkinliklerin daha çok yapılmasını temenni ediyoruz.Tebrik ediyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49168)
27 Ağustos 2019 Salı 07:12
allah birliğinizi daim etsin inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49157)
26 Ağustos 2019 Pazartesi 21:21
SEYFAN DER e hayranım keşke biz Tavz der olarakta onlar gibi siyaseti derneğe bulaştirmasaydik
23.10.2025
15:50
B.Ü.`de Spor Şenliği Haftası Başladı
B.Ü.'de Spor Şenliği Haftası Başladı
İlk gün masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Öğrenciler ve personelin katılım gösterdiği etkinlikte, yarışmacılar dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele etti.
23.10.2025
00:11
Ormangören`den esnaf için yapılandırma çağrısı
Ormangören'den esnaf için yapılandırma çağrısı
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
22.10.2025
23:33
Bingöl Dostlar Çay Evi`nden SMA`lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
Bingöl Dostlar Çay Evi'nden SMA'lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
'Bu sadece bir anne babanın evladı değil, tüm Bingöl'ün evladı' diyen Bulut ve Çığ; 'Biz bir günlük kazancımızı verdik; eğer her esnaf elini uzatırsa, Efrayim kısa sürede tedaviye kavuşabilir. Bingöl esnafı olarak birlik olalım, bu evdeki ışığı birlikte yakalım' diyerek çağrılarını dile getirdiler.
22.10.2025
20:35
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Belediyesi, Merkez Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümünü devralarak yenileme çalışmalarına başladı. Alana daha önce bulunmayan bayan ve engelli WC'ler ile modern ve erişilebilir bir yapıya kavuşturulacak. Tüm vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.
22.10.2025
20:30
Karlıova`da Doğalgaz Mağduriyeti Meclis Gündeminde
Karlıova'da Doğalgaz Mağduriyeti Meclis Gündeminde
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Karlıova'daki doğalgaz sorununu iki ayrı soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.
22.10.2025
19:41
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın