KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Şeyh Ahmet mesire alanını çöplüğe çevirdiler!

Bingöl merkez Şeyh Ahmet mesire alanını, duyarsız ziyaretçilerin yiyip içip çevreye saçtığı atıklarla kirletiliyor! Yaşananlara tepki gösteren Bingöl Belediyesi, 'Bunu Gerçekten Kabul Etmiyoruz!' başlığıyla kirli manzarayı paylaştı.

Şeyh Ahmet mesire alanını çöplüğe çevirdiler!
30 TEMMUZ 2025 ÇARŞAMBA 16:28
1
486
3
AA aa

Alkol ağırlıklı olmak üzere içecek şişeleri, abur cubur paketleri ve dahasıyla kirletilen Bingöl doğası, çöplüğe dönüştürülüyor. Az ve Mirzan tepesi başta olmak üzere birçok noktayı çöplüğe çeviren duyarsız ziyaretçiler, piknik alanlarında da benzer tabloları gerilerinde bırakıyorlar.

Kirliliğin bu seferki adresi Bingöl merkez Şeyh Ahmet mesire alanı. Türbe ziyareti nedeniyle yoğunluğun yaşandığı alanda piknik yapanlar da oldukça fazla. Ancak yiyip içip geride bırakılan çöpler, duyarlı ziyaretçileri üzüyor.

Yakın zamanda temizlenen alanla ilgili benzer manzaraların tekrarlanması üzerine Bingöl belediyesi, sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

“Bunu Gerçekten Kabul Etmiyoruz!” başlığıyla kirli manzaranın paylaşıldığı Bingöl Belediyesi sosyal medya hesaplarında; “Kısa süre önce özenle temizlediğimiz Şeyh Ahmet Mesire Alanı, ne yazık ki duyarsız kişilerce tekrar kirletilmiş. Hem verilen emek, hem de doğa adına üzgünüz. Lütfen biraz daha duyarlı olalım” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_115428)
30 Temmuz 2025 Çarşamba 23:03
Her konuda en fazla vıt vıt eden toplum manzarası her konuda böyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_115427)
30 Temmuz 2025 Çarşamba 23:00
Toplum olarak bu kadarız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_115426)
30 Temmuz 2025 Çarşamba 22:58
Kültür meselesi
31.07.2025
08:34
Bingöl İl Jandarma Komutanı değişti
Bingöl İl Jandarma Komutanı değişti
Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında rütbe terfileri ve atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Atamalar kapsamında Bingöl İl Jandarma Komutanı ve iki yardımcısının tayini çıktı. Bingöl'e gelen isim ise Tokat'tan. İşte atamaların detayları…
30.07.2025
17:21
Bingöl İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı
Bingöl İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı
Güvenlik tedbirlerinin ağırlıklı olarak masaya yatırıldığı toplantıda, 12 Bingölspor maçlarında görev alacak resmi güvenlik personeline yönelik destekler ile seyircilerin dijital ortamda müsabakaları daha sağlıklı ve düzenli şekilde takip edebilmesi için yapılabilecek çalışmalar da irdelendi.
30.07.2025
16:46
Elazığ`a Bingöllü Müftü
Elazığ'a Bingöllü Müftü
Cumhurbaşkanlığınca yapılan Müftü atamalarında Elâzığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ görevinden alınırken bu göreve Bingöllü hemşehrimiz Yusuf Bingöl atandı.
29.07.2025
21:10
Kansere çare ilacı Bingöl`de ürettiler
Kansere çare ilacı Bingöl'de ürettiler
TİJDA ORGANİC MİDEX, prostat kanseri hücrelerini yüzde 87 oranında yok etti!
29.07.2025
20:59
Bingöl Konteyner Kent altyapısı hazırlanıyor
Bingöl Konteyner Kent altyapısı hazırlanıyor
Bingöl Belediyesi, Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı projesi kapsamında startını verdiği altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Arıkan: 'Amacımız, kriz anlarında güvenli yaşam alanları sunmak' dedi.
29.07.2025
20:58
Bingöl Tarım`da devir teslim
Bingöl Tarım'da devir teslim
Tarım ve Orman Bakanlığı'na tayini çıkan Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, görevi İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Fatih Aktay'a devretti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın