KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ocak 2026 Salı
°C

Şeytanın bacağını kırdık!

Yaklaşık dört ayda oynadığı 13 mücadelede galibiyet alamayan 12 Bingölspor, şeytanın bacağını Kozan Belediyespor karşısında kırdı.

Şeytanın bacağını kırdık!
01 NİSAN 2018 PAZAR 22:20
0
2290
0
AA aa

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, evinde konuk ettiği Adana temsilcisi Kozan Belediyespor'u Mehmet Ali'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.

Mücadeleye istekli başlayan ekibimiz ilk yarıda bulduğu fırsatlardan yararlanamazken ikinci yarıda ortaya koyduğu istekli futbolla farkı kaçırdı. 68. Dakikada Mehmet Ali'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen 12 Bingölspor, bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun sergileyerek kontra ataklarla rakibi karşısında etkili olmaya çalıştı.

Mücadelenin 85. Dakikasında Harun sol kanatta üç rakibini ekarte ederek getirdiği topu al da at dercesine Mehmet Ali'nin önüne bıraktı ama Mehmet Ali bu ikramı geri çevirdi ve topu kalecinin kucağına attı. Bu pozisyonun ardından Kozanspor sol kanattan tehlikeli bir atak geliştirdi. Açılan ortaya Kozansporlu oyuncu düzgün bir kafa vuruşu yaptı ama kaleci Kadir mükemmel bir şekilde topu kurtardı.

Hakemden 8 dakika uzatma

Maçta normal süre tamamlandıktan sonra mücadelenin hakemi ilginç bir şekilde 8 dakikalık uzatma işaret ederek taraftarları bir hayli öfkelendirdi. 8 dakika verilen uzatmanın 10 dakika oynatılması ise hakem üçlüsüne olan öfkeyi daha bir arttırdı. Uzatma dakikalarında da rakibine kontra ataklarla cevap veren temsilcimiz bir kez daha Mehmet Ali ile net bir fırsattan yararlanamazken bu sonuçla birlikte ligde 15. Sıraya yükseldi.

“Bu takım ligde kalacak”

Stadyuma gelerek takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Onursal Başkan Reşat Yılmaz; “Çok zorlu süreçlerden geçtik. İyi oynayıp kaybettiğimiz oldu. Kötü oynadığımız dönemler oldu. Ama çok şükür ki bugün buraya bizleri desteklemek için gelen taraftarımıza gerçek Bingölspor'u izletmeyi başardık. İşimiz bugünden itibaren başlıyor. Birliğimize sıkı sıkı sarılıp hep beraber bu takımı ligde tutacağız Allah'ın izniyle. Dört gözle Bingölspor'un ligden düşmesini bekleyenlere armağan ediyorum bu galibiyeti. Her zaman söyledik yine söylüyoruz 12Bingölspor pes etmez. 12Bingölspor yenilir, Bingölspor kötü günler geçirir ama Bingölspor asla vazgeçmez. Çünkü Bingölspor'un duruşu vardır. Çünkü Bingölspor'un her koşulda yanında olan taraftarları vardır. Biz önce Allah'a sonra da taraftarımıza güvenerek bu yolda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Tekrardan taraftarlarımıza, Bingöl halkımıza, Teknik Heyet ve futbolcularımıza, top toplayan çocuklarımıza kadar bu galibiyette emeği geçen herkese kendim ve yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunuyorum “ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.01.2026
13:58
Karlıova`da tipi ve fırtına hayatı felç etti, esnaf kepenk kapattı
Karlıova'da tipi ve fırtına hayatı felç etti, esnaf kepenk kapattı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar ve dondurucu soğuklara birde tipi ve fırtına eklenince hayat durma noktasına geldi. Olumsuz hava şartları nedeniyle esnaf kepenk kapatırken, vatandaşlar evlerinden çıkmadı.
20.01.2026
13:42
Diyaliz hastasına UMKE yetişti
Diyaliz hastasına UMKE yetişti
Bingöl'de diyaliz hastası UMKE tarafından paletli araçla alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan hasta tedavi altına alındı.
20.01.2026
13:29
Bingöl`de açılan yollar tipi nedeniyle yeniden kapanıyor
Bingöl'de açılan yollar tipi nedeniyle yeniden kapanıyor
Bingöl'de kardan dolayı kapanan köy yollarında çalışmalar aralıksız sürerken etkili olan tipinin açılan bazı yolları tekrar kapattığı bildirildi.
20.01.2026
13:08
Vali Çelik`ten Anlamlı Çağrı:
Vali Çelik'ten Anlamlı Çağrı: 'Çiçek Yerine Bağış Yapın'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, tebrik ziyaretlerinde çiçek veya hediye gönderilmemesini isteyerek, vatandaşların bu nezaketini kamu yararına hizmet eden kurumlara bağışa dönüştürmelerini rica etti.
19.01.2026
17:44
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Duygusal anların yaşanıp gözyaşlarının döküldüğü vedada helallik isteyen Vali Ahmet Hamdi Usta, görev süresi boyunca ayrım gözetmeden çalıştığını ve herkesin valisi olmaya gayret ettiğini belirtti. 'Kalbimde Bingöl'ü taşıyacağım' diyen Vali Usta, sevgi ve gözyaşlarıyla uğurladı.
19.01.2026
17:00
Bingöl Belediyesi`nden Çatılara Müdahale
Bingöl Belediyesi'nden Çatılara Müdahale
Çatıdan düşebilecek kar ve buzların olası kazalara yol açmasının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ihtiyaç duyulan alanlarda devam edeceği vurgulanırken, vatandaşların çatı altlarında yürürken dikkatli olmaları, sürücülerin ise araçlarını çatı diplerine park etmemesi istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın