KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mart 2026 Cumartesi
°C

Şeytanın bacağını kırdık!

Yaklaşık dört ayda oynadığı 13 mücadelede galibiyet alamayan 12 Bingölspor, şeytanın bacağını Kozan Belediyespor karşısında kırdı.

Şeytanın bacağını kırdık!
01 NİSAN 2018 PAZAR 22:20
0
2316
0
AA aa

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, evinde konuk ettiği Adana temsilcisi Kozan Belediyespor'u Mehmet Ali'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.

Mücadeleye istekli başlayan ekibimiz ilk yarıda bulduğu fırsatlardan yararlanamazken ikinci yarıda ortaya koyduğu istekli futbolla farkı kaçırdı. 68. Dakikada Mehmet Ali'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen 12 Bingölspor, bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun sergileyerek kontra ataklarla rakibi karşısında etkili olmaya çalıştı.

Mücadelenin 85. Dakikasında Harun sol kanatta üç rakibini ekarte ederek getirdiği topu al da at dercesine Mehmet Ali'nin önüne bıraktı ama Mehmet Ali bu ikramı geri çevirdi ve topu kalecinin kucağına attı. Bu pozisyonun ardından Kozanspor sol kanattan tehlikeli bir atak geliştirdi. Açılan ortaya Kozansporlu oyuncu düzgün bir kafa vuruşu yaptı ama kaleci Kadir mükemmel bir şekilde topu kurtardı.

Hakemden 8 dakika uzatma

Maçta normal süre tamamlandıktan sonra mücadelenin hakemi ilginç bir şekilde 8 dakikalık uzatma işaret ederek taraftarları bir hayli öfkelendirdi. 8 dakika verilen uzatmanın 10 dakika oynatılması ise hakem üçlüsüne olan öfkeyi daha bir arttırdı. Uzatma dakikalarında da rakibine kontra ataklarla cevap veren temsilcimiz bir kez daha Mehmet Ali ile net bir fırsattan yararlanamazken bu sonuçla birlikte ligde 15. Sıraya yükseldi.

“Bu takım ligde kalacak”

Stadyuma gelerek takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Onursal Başkan Reşat Yılmaz; “Çok zorlu süreçlerden geçtik. İyi oynayıp kaybettiğimiz oldu. Kötü oynadığımız dönemler oldu. Ama çok şükür ki bugün buraya bizleri desteklemek için gelen taraftarımıza gerçek Bingölspor'u izletmeyi başardık. İşimiz bugünden itibaren başlıyor. Birliğimize sıkı sıkı sarılıp hep beraber bu takımı ligde tutacağız Allah'ın izniyle. Dört gözle Bingölspor'un ligden düşmesini bekleyenlere armağan ediyorum bu galibiyeti. Her zaman söyledik yine söylüyoruz 12Bingölspor pes etmez. 12Bingölspor yenilir, Bingölspor kötü günler geçirir ama Bingölspor asla vazgeçmez. Çünkü Bingölspor'un duruşu vardır. Çünkü Bingölspor'un her koşulda yanında olan taraftarları vardır. Biz önce Allah'a sonra da taraftarımıza güvenerek bu yolda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Tekrardan taraftarlarımıza, Bingöl halkımıza, Teknik Heyet ve futbolcularımıza, top toplayan çocuklarımıza kadar bu galibiyette emeği geçen herkese kendim ve yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunuyorum “ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın