KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Seyyar satıcılardan zabıtaya tepki

Bingöl Belediyesinin memlekette uğraşacak başka bir şey bulamadığı için seyyar satıcılarla uğraştıklarını söyleyen Muzaffer Dendeş adlı seyyar satıcı, zabıtaların kişiye göre muamele yaptığını ileri sürdü.

Seyyar satıcılardan zabıtaya tepki
15 AĞUSTOS 2008 CUMA 10:38
0
1082
0
AA aa
Zabıtaların görevlerini kötü yönde kullandığını söyleyen Dendeş; “Bütün ara sokaklarda kaldırımlar işgal altında bunlara müdahale edilmiyor. Her yerde esnaflar kaldırıma malzeme bırakıyor, buna müdahale edilmiyor da iki üç domates satan biz seyyar satıcılara aşırı derecede baskı uygulanıyor” dedi.
Şehrin bir çok yerinde özellikle kahvehane sahipleri tarafından kaldırımların işgal edildiğini vurgulayan Dendeş, “Ben bu işten evime ekmek götürüyorum. Başka yapacağım iş mi var. Evimize ekmek götürmemize engel olmaya çalışıyorlar. İki domates satarak ekmek parası kazanıyoruz, bari buna karışmasınlar. Ara sokaklardan aileler geçemiyor.Araçlar neredeyse kaldırımlara kadar park ediyor. Hangi sokağa bakıyorsunuz, köfteci ciğerci dolmuş. Bunların hiç birisi kira falan ödemiyor.Hepsine göz yumuluyor. Köylerden her gün yüzlerce kişi sebze getirip satıyor. Bunlara kimse ses çıkarmıyor. Eğer zabıta görevini yapıyorsa önce bunları temizlesin, bunlara müdahale etsin. Daha sonra biz de bakarız ki çevre tertemiz. Daha sonra kendiliğimizden çarşı merkezinden çekiliriz” şeklinde konuştu.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası`nda önemli değişiklik
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın