KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Sezen aksu yerde yuvarlandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde konser veren Sezen Aksu, yaklaşık 30 bin kişiyi coşturdu. Şarkılarıyla olduğu kadar konserin son bölümünde yere uzanıp yuvarlanarak yaptığı dans şovu ile de ilgi çeken Sezen Aksu, sevenlerinden büyük alkış aldı.

Sezen aksu yerde yuvarlandı
07 TEMMUZ 2008 PAZARTESİ 14:24
0
1009
0
AA aa
Ereğli Belediyesi'nin bu yıl 15'incisini düzenlediği Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününde Sezen Aksu konser verdi. Sahil bandı üzerinde kurulan platformda önce Grup Hepsi sahne aldı. Grup Hepsi'nin ardından sahneye Sezen Aksu çıktı.
 
Sarı saçları ve derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle dikkat çeken Sezen Aksu, sevilen şarkılarını seslendirerek alanı dolduran yaklaşık 30 bin kişiyi coşturdu. Hayranları, Sezen Aksu'ya büyük ilgi gösterdi. Özellikle genç kızlar ve erkekler, cep telefonlarıyla Sezen Aksu'nun fotoğrafını çekmeye çalıştı.
 
Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Sezen Aksu'nun sadece ilk iki şarkısının basın mensupları tarafından görüntülenmesine izin verildi.

Konserin sonunda AKP'li Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, sanatçıya plaket, kahve fincanı ve dokuma şal hediye etti.
 
Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan'ın düğününü Ereğli'de yapmak istediklerini, nikahı da kendisinin kıymak istediğini açıklayan Başkan Sesli, "Biz Sezen Aksu ile bir de akrabayız. Mithatcan'ın köpeği var. Benim de köpeğim var. Bizim köpeklerimiz kardeş" dedi. Aksu da, "Oğlum sokakta bulduğu bütün köpekleri eve getiriyor. Onlara bakmak da bana kalıyor" dedi.

Alkışlar eşliğinde sahneden inen Sezen Aksu, hayranlarının coşkusu ve tezahüratı üzerine yeniden sahneye çıktı. Darbuka eşliğinde dans eden Sezen Aksu'ya, vokalisti Nurcan Eren de eşlik etti.
 
Nurcan Eren dansı ile izleyenlerden büyük alkış alınca, Sezen Aksu yere uzanıp müzik eşliğinde sahnede yuvarlandı. Sanatçı, ayağa kalktıktan sonra kısa bir süre daha dans ettikten sonra sahneden indi. Sanatçının vokalisti ile birlikte yaptığı dans büyük alkış aldı. Konser havai fişek gösterisiyle sona erdi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın