Bu yıl 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele verecek olan Bingöl Belediyespor, 9 Eylül'de sezon açılışını yapacak. Yeni yönetim tarafından hazırlanan açılış programında hazırlık maçı ve konser yer alıyor.
Bingöl Belediyespor Kulübü Yönetim Kulu Üyesi Tanıtım ve Organizasyon sorumlusu Cihan Uzunyayla'dan alınan bilgiye göre, Belediyespor, 16 Eylül'de başlayacak olan 3'üncü lig öncesi sezon açılışını görkemli bir programla yapacak.
9 Eylül Pazar günü saat 16.00'da takım içi kadrolardan oluşturulan iki ekibin yapacağı hazırlık maçının ardından saat 18.00'da açılış programı başlayacak. Programda, ses sanatçıları Servet Kocakaya, İbrahim musaoğlu, Avni Polat ve Evrim Batka'nın sahne alacak.
Çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Uzunyayla, gecenin büyük bir ilgi göreceği inancında olduklarını söyledi.
İmkan ve kaynak sıkıntısı içerisinde hazırlıklarını sürdüren Bingöl Belediyespor'un sahiplenilmesini isteyen Uzunyayla; “Yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Bu gece, hasret kaldığımız profesyonel lige atacağımız ilk adım olacak. Bingöl halkının, takımı sahiplenmesini ve geceye gerekli desteği sunmasını bekliyoruz. Bu gece, gönüllerin bir olduğu, hasret türkülerinin son bulduğu gece olacak. Katılımlarından ötürü Bingöl halkına şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
Bingöl Belediyespor'un, 16 Eylül'de başlayacak olan 3'üncü lig mücadelesinde ilk olarak Şırnakspor ile karşılaşacağı öğrenildi.
BingolOnline / Bingöl Kent Haber