KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ekim 2026 Salı

Shçek'e bin 394 personel alınacak

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bin 394 personelin alınacağı duyuruldu.

Shçek`e bin 394 personel alınacak
11 MART 2011 CUMA 23:15
0
3137
0
AA aa

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Kılıç Kaya, yaptığı yazılı açıklamada tüm Türkiye genelinde Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bin 394 personel alımının yapılacağını bildirdi.

 

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Kılıç Kaya, değişik pozisyonlarda alınacak olan eleman alımı ile ilgili şunları söyledi: “Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nda çalıştırılmak üzere tüm Türkiye'de değişik pozisyon ve sayılarda 1394 adet personel alımı yapılacaktır.

Mütercim, Sosyolog, Çocuk Eğiticisi, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Fizyoterapist, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Hemşire, Sağlık Memuru, Öğretmen ve Din Görevlisi pozisyonlarından lisans düzeyleri için KPSSP3, önlisans düzeyleri için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyleri için KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak sözlü sınavı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4/B maddesine göre, mühendis pozisyonları için KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle kurumumuzca yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli personel alınacaktır.

 

Müracaatlar 14.03.2011 tarihleri ile 23.03.2011 tarihleri arasında ülke genelinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine yapılabilecektir. Konu ile ilgili duyurunun ayrıntıları SHÇEK web sayfasından duyurular kısmından öğrenilebilir. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile sözlü sınav tarihi ve yeri, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü internet sayfasında (www.shcek.gov.tr) ayrıca ilan edilecektir.

 

İlgilenenler duyuru hakkında web sayfasında yayınlanan ilanı okumak suretiyle şartları uygun olanlar evraklarıyla beraber il müdürlüğümüze başvurabilirler.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.10.2026
19:43
Baraç`tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
20.10.2026
19:19
Bingöl`de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Bingöl'de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye'de yaşlı nüfusun en fazla bulunduğu ili açıkladı. Bingöl'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki payı yüzde 8,8 olarak hesaplandı. Kentin verileri, bölge illeriyle karşılaştırıldığında dikkat çeken bir tablo ortaya koydu.
20.10.2026
18:22
Bingöllü kadınların el emeği Mısır`da sergilendi
Bingöllü kadınların el emeği Mısır'da sergilendi
Bingöl Aile Destek Merkezi-2'de (ÂDEM-2) Bakır İşlemeciliği Kursu'na katılan kadınların hazırladığı ürünler, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen uluslararası fuarda sergilendi.
20.10.2026
15:06
Bingöl`de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl'de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 'Sesimin Yankısı' ses yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Türk Halk Müziği kategorisindeki yarışmada dereceye girenlere toplam 30 bin TL ödül verilecek. Ön elemeler aralık ayında yapılacak..
20.10.2026
14:43
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sorunlu fonların tasfiyesinde ilk etapta 10 milyon TL ve üzerinde reel kazanç elde edenlerden iade talep edileceğini açıkladı. Şimşek, gönüllü iade yapılmaması durumunda hukuki sürecin işletileceğini bildirdi.
20.10.2026
10:12
Bingöl Teknokent`te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Teknokent'te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Üniversitesi bünyesindeki Teknokent, yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimci, araştırmacı ve firmalardan başvuruları almaya başladı. Süreçle teknoloji tabanlı girişimciliğin desteklenmesi ve üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın