KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Sıfır Atık Projesi'ne destek

AK Parti İl binasında, kağıt, cam, metal, plastik ve pil atıkları geri dönüşüme kazandırılacak.

Sıfır Atık Projesi`ne destek
05 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA 20:33
3
1977
5
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi hanımefendi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne AK Parti Bingöl İl Teşkilatı destek verdi.

AK Parti Bingöl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Halit Yolcu, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanları tarafından hayata geçirilen projede, parti binasındaki 4 kata geri dönüşüm kutuları yerleştirildi.

AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Halit Yolcu, amaçlarının sıfır atık, daha yeşil, daha temiz bir dünya için böyle bir projeyi desteklediklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan hanımefendi öncülüğünde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi'ni il Ana Kademe ve İl Kadın ve Gençlik Kollarımız da hayata geçirdik. Üzerinde bilgilendirici bilgilerinde yer aldığı ayrıştırma kutularını teşkilatlarımıza yerleştirdik. İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda İl Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımızda seferberlik başlatıldı. Bu kapsamda kâğıt, cam, metal, plastik ve pil atıkları geri geri dönüşüme kazandırmak amacıyla başlatılan projeyle il ve ilçede teşkilatımıza geri dönüşüm kutuları yerleştirildi” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34306)
06 Aralık 2018 Perşembe 14:59
Hersey cözüldü bir bu kaldi memlekete
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34283)
06 Aralık 2018 Perşembe 09:34
Dezem wuerikna seni o cöp kutularin yaninda görmiyeydim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34275)
06 Aralık 2018 Perşembe 07:59
Belediyenin Hizmeti, belediyenin malzemesiyle, belediyenin logosuyla hava atıp reklam yapıyorsunuz, sonra Belediyeyi ve hizmetlerini eleştiriyorsunuz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, helal olsun ...devam....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34272)
06 Aralık 2018 Perşembe 07:46
Sanki ne icat etmişler poz veriyorlar.Bunlar böyle bir şeyin varolduğunu yeni mi öğrenmişler?Yazık..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34242)
05 Aralık 2018 Çarşamba 21:38
millet perişan siz karton kutularla bedava muhabetlerin peşindesiniz
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın