KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Şık: 'Mahallemize hayırlı olsun'

İnönü Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatına başlandığını söyleyen İnönü Mahallesi Muhtarı Şemsettin Şık: 'Proje hayata geçtiğinde mahallemizin çok ciddi bir ihtiyacı da karşılanmış olacak. Mahallemizin diğer ihtiyaçlarını de bir bir gideriyoruz' dedi.

Şık: `Mahallemize hayırlı olsun`
13 EKİM 2020 SALI 17:21
9
5431
4
AA aa

İnönü Mahallesi Muhtarı Şemsettin Şık, 29 Mart 2019 yerel seçimlerinden buyana yaptıkları çalışmaları anlattı, en büyük kazanımları olan Aile Sağlık Merkezi inşaatın başlandığını vurguladı.

“Büyük bir ihtiyaçtı…”

İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan ancak bir dizi yer değişiklikleri nedeniyle ertelenen Aile Sağlığı merkezi binasının inşa edilmesi için İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu ve Bingöl Valisi Kadir Ekinci'yle görüştüğünü anlatan Muhtar Şemsettin Şık: “Mevcut bir proje vardı ancak yenilenmesi gerekiyordu. 2019 çıkan yeni deprem yönetmeliğine göre proje revize edip ihalesi gerçekleştirildi. Çalışmalara başlandı, şuanda temel kazısı yapılıyor. Temennimiz, temel seviyesinin bu yıl tamamlanması yönünde. Burası Sağlıklı Yaşam Merkezi + Aile Sağlık Merkezi (6 Hekimlik) + Toplum Sağlığı Merkezi binası olarak inşa edilecek. Proje hayata geçtiğinde mahallemizin çok ciddi bir ihtiyacı da karşılanmış olacak. Bu hususta Valimiz Sayın Kadir Ekinci'ye, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mehmet Emin Gündoğdu'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“Sorunların çözümünde gayretimiz sürüyor”

Mahallelerindeki sorunları çözüp ihtiyaçları gidermek için çabalarının yoğun şekilde sürdüğünü anlatan Muhtar Şık, trafolarımızın boyanması, aydınlatma sorunlarının giderilmesi, beton direklerin kaldırılması, kaldırımların onarılması, asfaltlama çalışmalarının yapılması,  temizlik çalışmalarının yoğunlaştırılması ve otobüs duraklarının yenilenmesi gibi birçok adım atıldığını belirtti.

Taziye evi çalışmalarının sürdüğünü, park ve gençlik merkezi yapımı için Bingöl Belediyesi'yle görüşmelerin devam ettiğini aktaran Muhtar Şık: “Bize her türü desteği veren ve ihtiyaçlarımızı karşılamada büyük bir hassasiyet gösteren Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan'a ve FEDAŞ İl Müdürümüz Sayın Fatih Balta'ya teşekkür ediyoruz. İnşallah tüm bu çalışmalar tamamlandığında Bingöl'ün örnek bir mahallesi olacağız” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63241)
14 Ekim 2020 Çarşamba 00:16
Helal olsun böyle muhtara Bizim inalı mahallesinin muhtarıda sağlık ocağı getirecek SÖZDE.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63223)
13 Ekim 2020 Salı 18:00
Şu toki nin ortasında kalan...... işgal ettiği arsanın akıbeti ne oldu sayin muhtar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63299)
15 Ekim 2020 Perşembe 17:23
@Misafir Kullanıcı Hayir arsanın bitişiğinde yapılıyor.. orası Bingöl belediyesi nin yuzkarası
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63259)
14 Ekim 2020 Çarşamba 13:02
@Misafir Kullanıcı Bahsettiği sağlık ocağı oraya yapılmıyor mu?
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın