KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ocak 2026 Salı
°C

Şike soruşturmasında son gelişmeler

Şike Soruşturması'nın 3. dalgasında Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Özaydınlı, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, eski hakem Zafer Önder İpek ve İBB'lifutbolcu Can Arat gözaltına alınmıştı. Arat,Çetinkaya ve Çelikay serbest bırakıldı.

Şike soruşturmasında son gelişmeler
30 TEMMUZ 2011 CUMARTESİ 15:14
0
3938
1
AA aa

Futbolda Şike Soruşturması kapsamında gözaltına alınan İBB'li futbolcu Can Arat, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Can Arat, soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulandı. Yaklaşık bir saat savcı Berk'e ifade veren Arat, sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Arat, adliye dışında kendisini bekleyen yakınları ile kucaklaştı. Annesi Can Arat'a sarılarak 'Adalet yerini buldu' dedi.

ÇETİNKAYA VE ÇELİKAY DA SERBEST

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve futbolcu İlhan Çelikay, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Gözaltına alındıktan sonra
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen Çetinkaya ve Çelikay, soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verdi.

Çetinkaya ve Çelikay, sorgularının ardından serbest kaldı.

 

ESKİ HAKEM İFADE VERİYOR

Soruşturma kapsamında ifade veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Can Arat serbest bırakılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski hakim Zafer Önder İpek'in ifade işlemi ise devam ediyor.

Şike Soruşturması konusunda TFF'nin 15 gün içerisinde karar vereceği duyurulmuştu. Şimdi uzmanlar tarafından bu sürenin yetip yetmeyeceği tartışılıyor.

Futbolda Şike Soruşturması her gün biraz daha genişliyor. Öyle ki iddialar milli takım için bile şike yapıldığı noktasına geldi. Şike Soruşturması kapsamında bir çok takım ciddi şekilde incelemede. Geçtiğimiz günlerde medyaya 5-6 takımın Şike Soruşturması belgelerine gore küme düşürülebileceği yansımıştı.


Şike Soruşturması'ndan şüphesiz en fazla dili yanan takım Fenerbahçe oldu. Şampiyonluğunun alınması, küme düşürme gibi cezalar söz konusuyken, Taraftarların Shaktar Donetsk maçı esnasında sahaya inmesi ve ardından gelen 2 maç seyircisiz oynama cezası, son olarak da Emenike'nin satılması Fenerbahçe Taraftarı'nı iyice endişeye sokmuş durumda.

İddaa'nın Türk Takımları'nın maçlarını programından çıkarması da takımları gelir konusunda endişeye sürüklüyor. Yayıncı kuruluşun da Şike Soruşturması'na yönelik olası bir olumsuz karar alması Türk Futbolu'nun geleceği için tehlike çanlarının çalması anlamına geliyor.

Önümüzdeki günlerde neler olacak? Şike Soruşturması nasıl son bulacak? TFF ilgili takımlara ne gibi cezalar verecek? Tüm futbol kamuoyu bu soruların yanıtlarını heyecanla bekliyor.

Şike Soruşturması kapsamında aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu çok sayıda kişi tutuklanmıştır.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
fb12dygm@hotmail.com (@Misafir_6178)
21 Ağustos 2011 Pazar 10:18
suskunluğumuz suçlu olduğumuzu kabullenmek anlamına gelmesin..
26.01.2026
23:41
Bingöl`de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Bingöl'de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Kovan başı verim düşüklüğünün nedenlerini araştırarak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan proje için Bingöl Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında eğitim ve danışmanlık sözleşmesi imzalandı.
26.01.2026
23:36
Vali Çelik`ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Vali Çelik'ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Karla mücadele sırasında saldırıya uğrayan İl Özel İdaresi personeli Serhat Bürkek'i evinde ziyaret eden Vali Cahit Çelik, 'Personelimizin işini kolaylaştıracak destek ve anlayışı bekliyoruz' dedi.
26.01.2026
17:01
Bingöl`de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi`nde Sömestr Yoğunluğu
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın