KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Silikozis hastasına özel ilgi

Silikozis hastalığı nedeniyle karlıova devlet hastanesinde tedavi gören faysal demir'i ziyaret eden kaymakam levent yetgin, tedavisinde aksaklık yaşanmaması için talimat verdi.

Silikozis hastasına özel ilgi
01 KASIM 2017 ÇARŞAMBA 00:05
0
2342
0
AA aa

Evli ve 4 çocuk babası olan Faysal Demir 1998-2005 yılları arasında İstanbul'da kot taşlama atölyesinde çalışırken silikozis hastalığına yakalandı. Daha önce Erzurum'da tedavi gören Demir, son olarak Bingöl'ün Karlıova Devlet Hastanesine yatışı yapıldı. Durumdan haberdar olan ilçe Kaymakamı Levent Yetgin, kendisini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Özgür Değirmenci ile birlikte ziyaret ederek sağlığı hakkında bilgi aldı.

Taşlıçay köyünde ikamet edip devamlı oksijen cihazına bağlı olan Demir'in, kış aylarında kapanan yollar ve elektrik kesintisinden dolayı tedavisinin aksamaması için talimat veren Kaymakam Yetgin tarafından ilçe merkezinde aile için ev kiralandığı bildirildi.

Yıllardır silikozis hastalığı ile boğuşan Faysal Demir'le yakından ilgilenen Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaaslan," Taşlıçay köyünde kış aylarında yolların kapanması ve elektriklerin sık sık kesilmesinden dolayı tedavisinde aksaklık olduğu için kendisine ilçede bir evin kiralanması için ilçe Kaymakamına yaptığımız müracaat kabul edildi. Kaymakam Levent Yetgin'in bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
23:06
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı'nın Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tesciliyle uluslararası düzeyde kazandığı koruma, arı sağlığı, iklim değişikliği ve çevre dostu üretim modelleri gibi konuların çok boyutlu olarak ele alındığı konferansa kamu, akademi ve özel sektörden uzman isimler katıldı.
20.05.2025
23:05
Bingöl`de üreticilere hibeli tohum desteği
Bingöl'de üreticilere hibeli tohum desteği
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 'Yedisu Horoz Kuru Fasulyesinin Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi' çerçevesinde çiftçilere yüzde 75 hibeli 8 ton Yedisu horoz kuru fasulye tohumu dağıtıldı.
20.05.2025
23:03
Bingöl`de 83 firari şahıs yakalandı!
Bingöl'de 83 firari şahıs yakalandı!
Bingöl'de emniyet ve jandarma ekiplerince son 15 gün içerisinde düzenlenen uygulamalarda 176 bin 274 kişi sorgulandı. Uygulamalarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile araması bulunan 83 şahıs yakalanırken, ayrıca uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
20.05.2025
23:02
Bingöl merkez KÖYDES üye seçimi tamamlandı
Bingöl merkez KÖYDES üye seçimi tamamlandı
Bingöl'de KÖYDES komisyonunda görev yapacak il encümeni ve muhtar temsilcileri seçimi için sandık kuruldu. 91 kişinin oy kullandığı seçimde kazanan isimler şunlar oldu;
20.05.2025
23:01
MHP Solhan İlçe Başkanlığı`na yeni atama
MHP Solhan İlçe Başkanlığı'na yeni atama
MHP İl Başkanı Baran; 'Yeni İlçe Başkanımız Sayın Hayati Hocaoğlu'na görevinde üstün başarılar diliyor, kendisine güvenimizin tam olduğunu kamuoyuyla paylaşıyoruz' dedi.
20.05.2025
23:00
Bingöllü genç yüzücü Türkiye finalinde
Bingöllü genç yüzücü Türkiye finalinde
Bingöllü sporcu Abdullah Burulday, Rize'de düzenlenen yarı final müsabakalarında elde ettiği başarılı derecelerle Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın