KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Silikozis hastasına özel ilgi

Silikozis hastalığı nedeniyle karlıova devlet hastanesinde tedavi gören faysal demir'i ziyaret eden kaymakam levent yetgin, tedavisinde aksaklık yaşanmaması için talimat verdi.

Silikozis hastasına özel ilgi
01 KASIM 2017 ÇARŞAMBA 00:05
0
2563
0
AA aa

Evli ve 4 çocuk babası olan Faysal Demir 1998-2005 yılları arasında İstanbul'da kot taşlama atölyesinde çalışırken silikozis hastalığına yakalandı. Daha önce Erzurum'da tedavi gören Demir, son olarak Bingöl'ün Karlıova Devlet Hastanesine yatışı yapıldı. Durumdan haberdar olan ilçe Kaymakamı Levent Yetgin, kendisini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Özgür Değirmenci ile birlikte ziyaret ederek sağlığı hakkında bilgi aldı.

Taşlıçay köyünde ikamet edip devamlı oksijen cihazına bağlı olan Demir'in, kış aylarında kapanan yollar ve elektrik kesintisinden dolayı tedavisinin aksamaması için talimat veren Kaymakam Yetgin tarafından ilçe merkezinde aile için ev kiralandığı bildirildi.

Yıllardır silikozis hastalığı ile boğuşan Faysal Demir'le yakından ilgilenen Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaaslan," Taşlıçay köyünde kış aylarında yolların kapanması ve elektriklerin sık sık kesilmesinden dolayı tedavisinde aksaklık olduğu için kendisine ilçede bir evin kiralanması için ilçe Kaymakamına yaptığımız müracaat kabul edildi. Kaymakam Levent Yetgin'in bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın