KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

Silivri'yi seyircisiz ağırlayacak

B.Bingölspor, ligin 23. Haftasında İstanbul ekiplerinden Silivrispor’u konuk edecek. Karşılaşma, TFF PFDK tarafından verilen ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Silivri`yi seyircisiz ağırlayacak
23 ŞUBAT 2013 CUMARTESİ 01:45
0
1499
0
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Spor Toto. Lig 2. Grup temsilcimiz B.Bingölspor, bu hafta İstanbul ekiplerinden Silivrispor'u konuk edecek. 24 Şubat 2013 Pazar günü saat 13.30'da Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Niyazi İzgören yönetecek.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Hacettepespor maçında çıkan olaylardan dolayı verdiği “2 maç seyircisiz oynama cezası” nedeniyle bu haftaki maçı seyircisiz oynayacak olan B.Bingölspor, hafta boyunca sürdürdüğü Silivrispor maçı hazırlıklarını, bu gün yapacağı hafif kondisyon ağırlıklı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda İzmir ekibi Menemen Belediyespor'a 2-1 mağlup olan yeşil beyazlı ekip, bu hafta iyi bir futbol sergileyerek bol gollü bir maç çıkartıp sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Tribünlere alınmayacak olan taraftarların ise yine önceki hafta olduğu gibi maçı stadyum yanındaki ‘Beleş Tepe'den izleyip tezahüratlarını sahaya yansıtması bekleniyor.

Bu maçta gülen taraf olmak ve haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini belirten B.Bingölspor Asbaşkanı Gıyasettin Sönmez: “Her maçta olduğu gibi bu maçta da birinci önceliğimiz 3 puanı kapmaktır. Takımda moraller iyi. İyi bir hazırlık süreci geçirdik ve maça konsantre olduk. İyi bir performansla haftayı galip tamamlayıp çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Geçen haftayı puansız kapatan B.Bingölspor, 36 puanla grupta 6.sıraya yer alıyor. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın