KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2025 Salı
°C

Sınav günü bingöl'de sessizlik hakim olacak

Bingöl Belediyesi, 14 Haziran 2009 tarihinde yapılacak olan ÖSS sınavı öncesi bir takım tedbirler almaya başladı. Sınav bitiş saatine kadar Bingöl Belediyesi Zabıta Ekipleri, belediye sınırları içersinde görev yapacak.

Sınav günü bingöl`de sessizlik hakim olacak
13 HAZİRAN 2009 CUMARTESİ 08:29
0
1307
0
AA aa
Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi Bingöl Belediyesi şehirde sessizliğin korunması amacıyla işyeri sahiplerine ve müzik marketlerine uyarılarda bulundu.

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan ÖSS sınavının huzurlu ve sessiz bir ortamda geçmesi amacıyla bir takım tedbirler aldıklarını belirterek, zabıta ekiplerince yapılacak uyarılara uymayanlara ceza işleminin uygulanacağını söyledi.

Sınav günü öğrencilerin motivasyonunun bozulmaması, sınava konsantre olması amacıyla şehir merkezi genelinde sessizliğin sağlanması amacıyla tedbirler alındığını belirten Atalay: “ÖSS sınavlarının öğrencilerimiz açısından çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu amaç doğrultusunda Pazar günü yapılacak olan ÖSS sınavı bitiş saatine kadar Zabıta ekipleri okul çevrelerinde aşırı gürültü yapan ev ve işyerlerini denetleyerek, sınav süresince gürültü yapmamaları konusunda uyarıda bulunacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ise, okul çevresindeki inşaatlar, park ve çevre düzenlemelerine ÖSS sınavı sonuna kadar ara verecek. Temizlik ve ilaçlama araçları ise sınav süresince şehir merkezinin dışında görev yapacak. Vatandaşlarımızın; düğün, nişan gibi törenlerini en azından akşam saatlerine ertelemelerini, belediyemiz görevlilerinin izah ettiği kurallara sınav süresince uymalarını istirham ediyoruz. Bu sınav sonucu bireysel başarının yanı sıra, ilimizin eğitim sıralamasındaki başarısı içinde önem arz etmektedir. Hepimiz bu sınavdan geçerek hayata atıldık. Öğrencilerimizin sınava iyi motive olması için sessizlik şarttır. En küçük gürültü dahi onların dikkatini dağıtabileceği gibi, soruyu yanlış yapmasına ve zaman kaybına yol açacaktır. Bu nedenle belediye olarak üzerimize düşen tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızın da anlayışla karşılayacağını umut ediyoruz" dedi.

bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.06.2025
17:09
Vali Usta`dan yatırımcılara Bingöl çağrısı!
Vali Usta'dan yatırımcılara Bingöl çağrısı! 'Asla pişman olmayacaksınız'
Yeni Yatırım Teşvik Sistemi Bilgilendirme Toplantısı'nda iş dünyasına Bingöl'e yatırım çağrısında bulunan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'e gelin, asla pişman olmayacaksınız ve kazanacaksınız. Gelin, avantajlarla dolu bu yeni yatırım döneminde siz de yerinizi alın. Bingöl'ün üretim gücünü birlikte büyütelim.'
17.06.2025
16:00
Bingöl`ün Mayıs 2025 kaza bilançosu açıklandı
Bingöl'ün Mayıs 2025 kaza bilançosu açıklandı
Bingöl'de mayıs ayında meydana gelen 108 kazada 145 kişi yaralandı. Trafik kazalarında en sık görülen sürücü hataları ise şöyle sıralandı:
17.06.2025
15:49
Bingöl`de menengiçler fıstık olacak
Bingöl'de menengiçler fıstık olacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde fıstık aşılama çalışmalarını inceledi.
17.06.2025
02:37
Özturan`dan yeni yönetim mesajı!
Özturan'dan yeni yönetim mesajı! 'Omuz omuza, inanç ve kararlılıkla…'
Önceki yönetime teşekkür edip yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden 12Bingölspor Kulübü Başkanı M.Engin Özturan; 'Bu sezon, sıradan bir mücadele değil; şampiyonluk inancıyla atılan adımların, birlik ruhuyla kurulan temelin ve memleket sevdasıyla büyüyen bir hayalin sezonudur. Kurulan bu güçlü yönetim; omuz omuza, inançla ve kararlılıkla yürüyeceğimiz bu zorlu yolculukta, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında en büyük teminat olacaktır.'
17.06.2025
02:36
Arıcıların ilgisi büyüdü! Başvurular 7 kat arttı
Arıcıların ilgisi büyüdü! Başvurular 7 kat arttı
Bingöl Valisi Usta: 'Bu artış hem kalite bilincinin yaygınlaştığını hem de Bingöl Balı'nın marka değerinin üreticilerimiz tarafından da benimsendiğini göstermektedir' dedi.
17.06.2025
02:35
Çoban 3 ay için 1 milyon TL isteyince…
Çoban 3 ay için 1 milyon TL isteyince…
Bir çoban 3 aylık otlatma için 1 milyon TL isteyince köylüler imece usulüne geri dönerek kendi hayvanlarını sırayla otlatmaya başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın