KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Siyaseti ahlak temeline oturtmak lazım

Memur- Sen Bingöl İl Başkanlığını ziyaret eden Hür Aday Said Şahin, siyasette aldatmaya dayalı yolların kullanıldığına dikkat çekerek, “Siyasetin ahlak temeline oturtulması lazım” dedi.

Siyaseti ahlak temeline oturtmak lazım
04 MAYIS 2015 PAZARTESİ 00:16
0
2333
0
AA aa

 'Şimdi Tam Zamanı! Türkiye için Bingöl için söyleyecek sözümüz var' sloganıyla seçimlere hazırlanan Hür Aday Sait Şahin, çalışmalarına devam ediyor.

7 Haziran Genel Seçimlerinde Bingöl bağımsız milletvekili adayı olan Şahin, Memur-sen Bingöl Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Memur- Sen yönetimi hazır bulundu.

Şahin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, "Adaylığınız İlimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah mahcup etmesin” dedi.

Şahin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Bingöl halkının dindar kimliğinin çok güçlü olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “İslami kimliğinden dolayı zulme uğramış, mağdur olmuş birileri var ise Bingöl halkı sistemin zulmüne uğramış bu insanların mağduriyetinden dolayı da hep bu insanları tercih etmiştir. Seçilen vekillerin Bingöl'ü yeterince temsil etmediğini, Daha önceki genel seçimlerde Bingöl halkı kimilerine temsiliyet verip meclise göndermiştir. Peki, Bingöl yeterince temsil edilmiş midir? Maalesef gördüğümüz gibi yeterince temsil edilememiştir.”

Şahin, konuşmasının devamında, “Türkiye'de siyaset maalesef kirletilmiş bir alandır. Ahlaktan uzaklaştırılmış, aldatmaya dayalı, her türlü gayrı meşru yolların kullanıldığı ve sadece insanların oylarını almak düşüncesiyle hareket edilen bir alana dönüşmüştür. Bunun değiştirilerek siyasetin ahlak temeline oturtulması lazım” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın