KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Siyasetin çirkef yüzü

Dün gece şehrin çeşitli yerlerinde Belediye Başkanı Hacı Keteanlp, Feyzi Berdibek ve AK Parti aleyhinde yazı yazanları nefretle kınadıklarını belirten Ketenanlp “ Bunlar siyasetin çirkef yüzüdür” dedi.

Siyasetin çirkef yüzü
09 EYLÜL 2008 SALI 23:58
0
2646
0
AA aa
Önceki akşam bir veya birileri tarafından şehrin çeşitli yerlerinde Belediye Başkanı Hacı Keteanlp, Feyzi Berdibek ve AK Parti aleyhinde yazılar yazıldı. Başkan Ketenalp, Eski Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve AK Parti aleyhinde ağır sözlerin yer aldığı duvar yazılarını sert bir dille eleştiren Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, bu çirkin yazıları yazanları nefretle kınadıklarını ifade etti.

BENİ VE PARTİMİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Yaklaşan yerel seçimler yüzünden üstüne gelindiğini söyleyen Başkan Ketenalp, “Seçimlerin az kaldığı bir zamanda beni partimi yıpratmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ketenalp, “Kötü söz sahibinindir. Ben hep serbest çalıştım ve parayı sevmiş olsaydım, şuanda memleketin en zengini olurdum. Bu yazıyı yazan kişilerin benim şahsıma kinleri var ise gelip bana biz seni sevmiyoruz diyebilirlerdi” ifadesini kullandı.

Bu yazıyı yazanlar tutulmuş kişiler diye ifade eden Başkan Ketenalp,”Bu iftirayı bana ve partimize atanlar dürüst değildir. Yazıyı yazanlar suç değil onları kiralayanlar suçludur. Bu şekilde kiralık insanları tutup sokakta yazdıranlar basiretsizdirler “ dedi.

 Ketenalp, “Yirmi yerde yazılmış olan yazılar, Emniyet mensupları hiç mi görmediler? Bu kötü söylemleri kendilerine geri iade ediyorum. Siyasetin çirkef yüzüdür. Seçimlerin az kaldığı bir zamanda beni yıpratmaya çalışıyorlar ama beni yıpratamazlar “ diye ifade etti.

BUNLAR BİNGÖL'Ü SATARLAR
Kendisi, Eski Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve AK Parti aleyhinde ağır sözlerin yer aldığı duvar yazılarını sert bir dille eleştiren Keteanlp, böyle bir davranış sergileyenlerin hiçbir şekilde yönetici olmayı hak etmediklerini dile getirerek; “Bunu yazdıranların siyasette gözü vardır. Bu tür kişiler siyasette başa geldiklerinde Bingöl'ü satarlar. Bu yazanlar er geç ortaya çıkacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
17.05.2025
00:44
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Bingöl'de ameliyattan çıkan genç, BAL Ligi finaline çıkan Genç Muratspor'un şampiyon olup olmadığını sordu, ortaya çıkan renkli görüntüler yakınları tarafından anbean kayda alındı.
17.05.2025
00:13
Bingöl, en çok çay tüken iller listesinde
Bingöl, en çok çay tüken iller listesinde
Türkiye'de çay denince akla ilk Karadeniz gelse de güncellenen çay tüketim haritası ezberleri bozdu. Yapılan yeni araştırmaya göre, ülkede en çok çay tüketen iller belirlendi. İşte çayı seven iller ve Bingöl'ün o listedeki yeri ile tüketilen çay miktarı…
17.05.2025
00:12
AK Gençlik Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
AK Gençlik Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Liseler Arası Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nda kupanın sahibi Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi oldu. Kupayı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar takdim etti.
17.05.2025
00:07
Bingöl`de 6 mera ihaleyle kiraya verilecek
Bingöl'de 6 mera ihaleyle kiraya verilecek
Bingöl Valiliği İl Mera Komisyonu tarafından 2025 Yılı Otlatma Sezonu için ihtiyaç fazlası olarak belirlenen 6 (Altı) adet mera, göçerlere mevsimlik hayvan otlatmaları amacıyla kiraya verilecek. İhale 26 Mayıs'ta…
16.05.2025
17:20
Bingöl`de Gençlik Spor`a 5 geçici işçi alınacak
Bingöl'de Gençlik Spor'a 5 geçici işçi alınacak
TYP kapsamında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 5 geçici işçi alınacak. Başvurular 20 Mayıs'ta başlıyor. Katılım şartları ve kura detayları ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın