KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Siyasiler üzerine düşeni yapmadı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na direkt uçuşlarla ilgili yerel basına yansıyan habere cevap veren Öktem; “Aradan zaman geçmesine rağmen Bingöl’deki STK’lar, sektör temsilcileri ve siyasiler üzerine düşeni yapmamış, sesiz kalmıştır” dedi.

Siyasiler üzerine düşeni yapmadı!
13 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ 23:58
0
1889
1
AA aa

Türkiye Seyahat Acentaları Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa Öktem, yerel basında ‘Verilen sözün üzerinden 6 ay geçti' başlığıyla yer alan habere cevap verdi.

Sabiha Gökçen-Bingöl arasına karşılıklı sefer konulması ve turizmin gelişmesini sağlamak amacıyla TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy'dan gerekli desteği alarak, Bingöl Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger ile görüştüklerini anımsatan Öktem, “Yaptığımız ikili güreşmelerde konunun STK'larla ve sektör temsilcileriyle daha hızlı ilerleyeceği kararına varılmıştır. Ancak, aradan zaman geçmesine rağmen Bingöl'de ki STK lar, sektör temsilcileri ve siyasiler üzerine düşeni yapmamış sesiz kalmıştır.” dedi.

“YÖNETİM DEĞİŞTİ, İŞLER YAVAŞLADI”

Öktem, “TÜRSAB'ın görevi olmamasına rağmen kültür ve turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Bingöl'e havayolu ulaşımında katkı sağlamak amacıyla TÜRSAB ile BORA JET arasında yapılan ön görüşme olumlu sonuçlanmış, ancak BORA JET'te yönetim değişikliğine gidilmesi işlerin yavaşlamasına neden olmuş, fakat çalışmalar devam etmektedir. Bahsini ettiğimiz STK, sektör temsilcileri ve siyasilerden hiçbir destek gelmemiş, tek muhatap TÜRSAB gibi gösterilerek verilen sözünü tutulmadığı bazı yayın organlarında yer almıştır. TÜRSAB ile ilgili yapılan haberleri bir talihsizlik olarak algılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sabiha Gökçen ile Bingöl'e karşılıklı sefer konulmasına yönelik çalışmaların siyasilerin, sektör temsilcilerinin ve STK'ların işi olmasına rağmen TÜRSAB'ın görevi gibi gösterilmesinin büyük bir yanlış olduğunu kaydeden Öktem, “Ancak, TÜRSAB'dan katkı beklenmesi sevindiricidir. STK'lar ve siyasilerin TÜRSAB ile ortak hareket etmesi durumunda birlik ve beraberlik içinde TÜRSAB'ın her zaman bir köprü görevi göreceğini kamuoyuna bildirmek isteriz.” dedi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Bingollu (@Misafir_20204)
15 Şubat 2017 Çarşamba 03:59
Bingol havalimanini 1 yılda 150 bin kişi havayolunu tercih etti havayolu şirketleri bunu değerlendirmesi lazım Bir bingollu olarak çevre illerin havalimanini kullaniyorsak kapatın Bingöl havalimanini yazıktır 4 yıldır açılmış 1 defa olsun her sene başlayacak diyorsunuz bise yok ya uçak sıkıntısı olur ya siyasiler ilgilenemedim ya Bingöl havalimanini kullanmadik
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
05.05.2026
14:37
Bingöl`de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetimindeki suça sürüklenen çocuklara yönelik düzenlenen söyleşide, milli atlet Yavuz Ağralı deneyimlerini paylaşarak gençlere rol model oldu.
05.05.2026
14:07
Bingöl`de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Bingöl'de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Karlıova'da etkili olan sağanak sonrası taşan Peri Suyu'na kapılan bir at, akıntıya karşı verdiği mücadeleyle kıyıya ulaşarak telef olmaktan kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın