KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Siyasiler üzerine düşeni yapmadı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na direkt uçuşlarla ilgili yerel basına yansıyan habere cevap veren Öktem; “Aradan zaman geçmesine rağmen Bingöl’deki STK’lar, sektör temsilcileri ve siyasiler üzerine düşeni yapmamış, sesiz kalmıştır” dedi.

Siyasiler üzerine düşeni yapmadı!
13 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ 23:58
0
1935
1
AA aa

Türkiye Seyahat Acentaları Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa Öktem, yerel basında ‘Verilen sözün üzerinden 6 ay geçti' başlığıyla yer alan habere cevap verdi.

Sabiha Gökçen-Bingöl arasına karşılıklı sefer konulması ve turizmin gelişmesini sağlamak amacıyla TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy'dan gerekli desteği alarak, Bingöl Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger ile görüştüklerini anımsatan Öktem, “Yaptığımız ikili güreşmelerde konunun STK'larla ve sektör temsilcileriyle daha hızlı ilerleyeceği kararına varılmıştır. Ancak, aradan zaman geçmesine rağmen Bingöl'de ki STK lar, sektör temsilcileri ve siyasiler üzerine düşeni yapmamış sesiz kalmıştır.” dedi.

“YÖNETİM DEĞİŞTİ, İŞLER YAVAŞLADI”

Öktem, “TÜRSAB'ın görevi olmamasına rağmen kültür ve turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Bingöl'e havayolu ulaşımında katkı sağlamak amacıyla TÜRSAB ile BORA JET arasında yapılan ön görüşme olumlu sonuçlanmış, ancak BORA JET'te yönetim değişikliğine gidilmesi işlerin yavaşlamasına neden olmuş, fakat çalışmalar devam etmektedir. Bahsini ettiğimiz STK, sektör temsilcileri ve siyasilerden hiçbir destek gelmemiş, tek muhatap TÜRSAB gibi gösterilerek verilen sözünü tutulmadığı bazı yayın organlarında yer almıştır. TÜRSAB ile ilgili yapılan haberleri bir talihsizlik olarak algılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sabiha Gökçen ile Bingöl'e karşılıklı sefer konulmasına yönelik çalışmaların siyasilerin, sektör temsilcilerinin ve STK'ların işi olmasına rağmen TÜRSAB'ın görevi gibi gösterilmesinin büyük bir yanlış olduğunu kaydeden Öktem, “Ancak, TÜRSAB'dan katkı beklenmesi sevindiricidir. STK'lar ve siyasilerin TÜRSAB ile ortak hareket etmesi durumunda birlik ve beraberlik içinde TÜRSAB'ın her zaman bir köprü görevi göreceğini kamuoyuna bildirmek isteriz.” dedi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Bingollu (@Misafir_20204)
15 Şubat 2017 Çarşamba 03:59
Bingol havalimanini 1 yılda 150 bin kişi havayolunu tercih etti havayolu şirketleri bunu değerlendirmesi lazım Bir bingollu olarak çevre illerin havalimanini kullaniyorsak kapatın Bingöl havalimanini yazıktır 4 yıldır açılmış 1 defa olsun her sene başlayacak diyorsunuz bise yok ya uçak sıkıntısı olur ya siyasiler ilgilenemedim ya Bingöl havalimanini kullanmadik
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın