KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

Şizofren genç dehşet saçtı

Anne, baba ve ağabeyini baltayla öldüren kişi aracında içki içerken yakalandı.

Şizofren genç dehşet saçtı
14 ARALIK 2008 PAZAR 10:58
0
1352
0
AA aa
Küçükçekmece'de cinnet getirerek anne, baba ve ağabeyini balta ile keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şizofreni hastasının, üniversite mezunu olduğu ve tedavi gördüğü hastaneden kısa süre önce çıktığı belirlendi.
Alınan bilgiye göre, Hüseyin Çolaklar (71), eşi Fatma Çolaklar (65) ve oğulları Muhammet Çolaklar'ın (45) balta ile kesilerek öldürüldükleri Cumhuriyet Mahallesi Büyük Kartopu Sokak'taki evde, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğüne bağlı polislerce başlatılan incelemeler sürüyor.

Olayın ardından bu kişileri öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin ve Fatma Çolaklar çiftinin şizofreni hastası olan oğulları Hasan Çolaklar (36) ise ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis merkezindeki işlemlerinin ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Şubeye getirilen Çolaklar'ın, psikiyatrist gözetiminde sorgulanacağı öğrenildi.

-OTOMOBİLİNDE İÇKİ İÇERKEN BULUNDU-

Bu arada, Hasan Çolaklar'ın olayın ardından evin önüne park edilen kendisine ait 34 ZC 182 plakalı otomobilinde içki içerken bulunduğu ve gözaltına alınmamak için direndiği, ancak polislerce etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Mahalle sakinleri, Hasan Çolaklar'ın anne ve babasını zaman zaman dövdüğünü ifade ederek, gece saatlerinde evden gelen gürültüler üzerine aradıkları polislerin, olay yerine geldiğini, ancak savcılıktan arama izni olmadığı için eve giremeyerek ayrıldıklarını anlattı.

Sabah saatlerinde yeniden aradıkları polislerin tekrar aynı adrese geldiğini kaydeden mahalle sakinleri, otomobilinde gözaltına alınmak istenen Hasan Çolaklar'ın polislere ''Beni niye gözaltına alıyorsunuz? Denizli'den yeni geldim'' diyerek direndiğini, ancak gözaltına alınmaktan kurtulamadığını, daha sonra girilen evde de cesetlerle karşılaşıldığını söyledi.

Üniversite mezunu olan Çolaklar'ın oturdukları binanın girişindeki dükkanda emlakçılık yaptığını belirten mahalle sakinleri, düzgün giyimli olan bu kişinin kendilerine karşı da saygılı olduğunu anlattı.

Geçen yaz ikinci evliliğini yapan Çolaklar'ın eşinin bir süredir ortada görünmediğini bildiren mahalle sakinleri, Çolaklar'ın bir süre önce kendilerine ait apartmandaki 3 daireyi satıp parasını harcadığı için sinirli olduğunu da savundu.

-AĞABEY İLE ANNENİN AKIL SAĞLIĞI BOZUK-

Öldürülen anne Fatma Çolaklar ile bir süre önce oturduğu binanın 3. katındaki daireden düşerek ayağını kıran oğlu Muhammet Çolaklar'ın da akıl sağlığının yerinde olmadığı, şüpheli Hasan Çolaklar'ın da şizofreni hastası olduğu için tedavi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden kısa süre önce çıktığı öğrenildi.

Öte yandan, arama izni olmadığı için polisin gece giremediği evden müzik sesi duyulduğu ifade edildi.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın