Bingöllü hemşerimiz Gazeteci Yazar Nevzat Bingöl'ün SKY Türk televizyon kanalında hazırlayıp sunduğu ‘Duyan var mı' programının bu haftaki konusu Bingöl.
‘Deprem sonrası Bingöl'de neler yapıldı? Aftor konutlarında durum ne? Karlıova'da depremde yıkılan lise binası yerine 3 yıldır yenisi yapılmadı. Peki öğrenciler ne yapıyor?
Lise binasının yapılmadığı Karlıova'da işin içine rant girince TOKİ konutları nasıl hemen ihale edildi?” Tüm bu konuların işlendiği ‘Duyan var mı' programı salı günü saat 22.45'te SKY Türk ekranlarında yayınlanacak.
Hemşerimiz gazeteci Nevzat Bingöl'ün hazırlayıp sunduğu ‘Duyan var mı' daha önce televizyon oskarlarında en iyi haber-aktüel dalında birincilik ve Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından da en iyi belgesel dalında birincilikle ödüllendirilmişti.
BİNGÖL KENT HABER