KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Sodes başvuruları başladı

Sosyal Destek Programı (SODES) başvuruları, 7 Nisan 2011 günü başladı. Bingöl Valiliği Proje Ofisi'nden yapılan açıklamada başvuruların 1 Mayıs 2011 tarihine kadar yapılabileceği belirtildi.

Sodes başvuruları başladı
12 NİSAN 2011 SALI 08:48
0
2123
0
AA aa

Yapılacak başvurular Valilik Proje Ofisi tarafından 1 Haziran 2011 tarihine kadar değerlendirilerek, Devlet Planlama Teşkilatı'na gönderilecek.
Bingöl Valiliği Proje Ofisi'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “SODES 2011 yılı teklif çağrısı 7 Nisan 2011 tarihinde yayınlanmış olup, başvurular 1 Mayıs 2011 tarihinde sona erecektir. Başvurular SODES BİS aracılığıyla internet üzerinden yapılacak ve 3 nüsha halinde çıktı alınarak, 1 nüsha proje sahiplerinde kalacak diğer 2 nüsha Bingöl Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi'ne belirtilen tarihe kadar elden veya posta yolu ile teslim edilecektir.

Projelerin başvuru formu ve SODES Uygulama Usul ve Esaslarına uygun şekilde hazırlanması gerekmektedir. Bu açıdan projelerin iyi düşünüp tasarlanarak hazırlanması makul ve tutarlı olması, proje mantığı içerisinde bir bütünlük arz etmesi önem arz etmektedir. SODES projeleri yerel dinamikleri harekete geçirerek, istihdam oranlarının artırılması, sosyal, kültürel ortamların oluşturulması, sanatsal ve sportif faaliyetlerin desteklenmesini öngörmektedir. SODES projelerine il ve ilçe özel idareleri, belediyeler, üniversite, mahalli idare birlikleri, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları proje başvurusunda bulunabileceklerdir. Sivil toplum kuruluşları arasında rekabet edebilirliği ve fırsat eşitliğini sağlamak üzere, her bir kuruluş il bazında en fazla iki proje teklif edebilir ve değerlendirme sonucunda bu projelerden en fazla bir proje kabul edilebilir. Daha önce SODES kapsamında proje uygulamayan kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına öncelik verilecektir.”
SODES projeleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler www.sodes.gov.tr adresinden bilgi elde edebilecek.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın