KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Soğukçeşme lezzeti İstanbul'da

Koç: 'Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşehrimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz, burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul'da yepyeni bir ağ oluşturmak.'

Soğukçeşme lezzeti İstanbul`da
05 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ 15:42
6
10167
5
AA aa

Bingöl kavurmasının tanıtımında öncü isim olan Soğuk Çeşme Kavurma markasının sahibi Doğan Koç, yeni yatırımını İstanbul'a yaptı. Maltepe sahilde açılan lüks mekânda tepsi tava ve kavurma lezzetinin tutkunlarına hizmet veren Koç, kardeşleriyle birlikte markanın daha da büyümesi için çalıştıklarını söyledi.

İstanbul'daki işletmedeki etlerin Bingöl'den götürüldüğünü aktaran Doğan Koç; “Bingöl'de yetişmiş hayvanın eti daha lezzetli oluyor. Zaten asıl maharet de yetiştirdiğimiz hayvanlarda” dedi.

“İstanbul'da yatırım yapma düşünceniz nasıl doğdu?” sorusuna “Bingöl'de üç ayrı şubemiz vardı. İnsanlarımızın onayını almış bir lezzetin artık batı illerine taşınması gerektiği düşüncesi, her fırsatta yakın çevremiz tarafından da iletiliyordu. Yatırım kararımızın hemen ardından pandemi çıktı ve uzun bir süre beklemede kaldık. Normalleşme süreciyle birlikte açılışımızı gerçekleştirdik. Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşehrimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul'da yepyeni bir ağ oluşturmak” dedi.

Toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği de yaptıklarını dile getiren Koç, açılışa katılan, ilgi ve alakasını eksik etmeyen Bingöllülere ve müşterilerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

İşletme de ayrıca Kelle-Paça bulunduğu da öğrenildi.

Adres: Yalı Sokak Maltepe Sahil / İSTANBUL

İletişim: 0.216 399 90 00 – 0.532 317 98 25 – 0.532 694 90 57

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84214)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 15:42
Rabbim hayırlı etsin, bereketli kazançlar nasip etsin inşaallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84209)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 12:50
PERİŞAN OLDUĞUNU İFADE ETİYOR HER DEFASINDA SOSYAL MEDYADA DEMEK İŞLER TAKIRIN da
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84193)
06 Temmuz 2021 Salı 21:48
Gerçten Harika bir lezzet ve marka lakin porsiyonları iyice azaltmışsınız ve pahalı market raflarındaki bisküvi ler gibi sistmeme uydunuz Yani iki katı fiyatı ve gramaj eskiye göre yarı yarıya düşmüş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84175)
06 Temmuz 2021 Salı 14:22
keşke şu asıl yere soğukçeşmeye de bi çekidüzen verseniz.. hala eski haliyle devam ediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84147)
06 Temmuz 2021 Salı 00:17
Hayırlı olsun...
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın