KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Soğukçeşme lezzeti İstanbul'da

Koç: 'Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşehrimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz, burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul'da yepyeni bir ağ oluşturmak.'

Soğukçeşme lezzeti İstanbul`da
05 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ 15:42
6
8919
5
AA aa

Bingöl kavurmasının tanıtımında öncü isim olan Soğuk Çeşme Kavurma markasının sahibi Doğan Koç, yeni yatırımını İstanbul'a yaptı. Maltepe sahilde açılan lüks mekânda tepsi tava ve kavurma lezzetinin tutkunlarına hizmet veren Koç, kardeşleriyle birlikte markanın daha da büyümesi için çalıştıklarını söyledi.

İstanbul'daki işletmedeki etlerin Bingöl'den götürüldüğünü aktaran Doğan Koç; “Bingöl'de yetişmiş hayvanın eti daha lezzetli oluyor. Zaten asıl maharet de yetiştirdiğimiz hayvanlarda” dedi.

“İstanbul'da yatırım yapma düşünceniz nasıl doğdu?” sorusuna “Bingöl'de üç ayrı şubemiz vardı. İnsanlarımızın onayını almış bir lezzetin artık batı illerine taşınması gerektiği düşüncesi, her fırsatta yakın çevremiz tarafından da iletiliyordu. Yatırım kararımızın hemen ardından pandemi çıktı ve uzun bir süre beklemede kaldık. Normalleşme süreciyle birlikte açılışımızı gerçekleştirdik. Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşehrimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul'da yepyeni bir ağ oluşturmak” dedi.

Toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği de yaptıklarını dile getiren Koç, açılışa katılan, ilgi ve alakasını eksik etmeyen Bingöllülere ve müşterilerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

İşletme de ayrıca Kelle-Paça bulunduğu da öğrenildi.

Adres: Yalı Sokak Maltepe Sahil / İSTANBUL

İletişim: 0.216 399 90 00 – 0.532 317 98 25 – 0.532 694 90 57

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84214)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 15:42
Rabbim hayırlı etsin, bereketli kazançlar nasip etsin inşaallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84209)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 12:50
PERİŞAN OLDUĞUNU İFADE ETİYOR HER DEFASINDA SOSYAL MEDYADA DEMEK İŞLER TAKIRIN da
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84193)
06 Temmuz 2021 Salı 21:48
Gerçten Harika bir lezzet ve marka lakin porsiyonları iyice azaltmışsınız ve pahalı market raflarındaki bisküvi ler gibi sistmeme uydunuz Yani iki katı fiyatı ve gramaj eskiye göre yarı yarıya düşmüş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84175)
06 Temmuz 2021 Salı 14:22
keşke şu asıl yere soğukçeşmeye de bi çekidüzen verseniz.. hala eski haliyle devam ediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84147)
06 Temmuz 2021 Salı 00:17
Hayırlı olsun...
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın