KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Aralık 2025 Pazar
°C

Sokak basketbolunda ödüller sahiplerini buldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında üç kategoride dereceye girenler ödüllerini aldı.

Sokak basketbolunda ödüller sahiplerini buldu
23 TEMMUZ 2021 CUMA 14:45
5
1679
0
AA aa

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol il temsilciliği tarafından düzenlenen turnuva 3 farklı kategoride, 21 farklı takımdan 84 basketbolcunun katılımıyla gerçekleşti.

Turnuva sonunda Küçük Erkek kategorisinde K.Cehennem birinci, Team basket ikinci, Bozkurtlar üçüncü, Genç erkekler kategorisinde Gladio birinci, Rıngers ikinci, Bela boiz üçüncü, Büyük Erkek kategorisinde ise Uçaklar birinci, Aöl ikinci, Vurucu team üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcular ödüllerini Gençlik ve Spor Şube Müdürü Abdurrahman Demir, Basketbol İl Temsilcisi Yaşar Arığtekin ve ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu tarafından aldı.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Basketbol il temsilcisi Yaşar Arığtekin; “Üç gün devam eden sokak müsabakaları turnuvasında; üç ayrı kategoride bir yandan sokak basketbolunun güzelliği izlendi, bir yandan basketbol severlerimize spor yapma imkanı tanındı. Öte yandan da sporun birleştirici gücüne inanarak, halkımızın arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla da pekiştirmiş olduk. Söz konusu etkinliğimizle birlikte 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu vesileyle de bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Desteklerini  bizden esirgemeyen Gençlik ve spor il müdürü Sn. Mahmut Danayiyen, Spor müdürü Sn. Ali Rıza Akarca, Spor şube müdürü Sn. Abdurrahman Demir, ASKF Başkanı Sn. Ali Ekber Alimoğlu, TBMM Fen Lisesi Müdürü Sn. Hüseyin Budulğan ve İş adamı Sn. Orhan Bayram'a teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın