KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

Sokak basketbolunda ödüller sahiplerini buldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında üç kategoride dereceye girenler ödüllerini aldı.

Sokak basketbolunda ödüller sahiplerini buldu
23 TEMMUZ 2021 CUMA 14:45
5
1803
0
AA aa

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol il temsilciliği tarafından düzenlenen turnuva 3 farklı kategoride, 21 farklı takımdan 84 basketbolcunun katılımıyla gerçekleşti.

Turnuva sonunda Küçük Erkek kategorisinde K.Cehennem birinci, Team basket ikinci, Bozkurtlar üçüncü, Genç erkekler kategorisinde Gladio birinci, Rıngers ikinci, Bela boiz üçüncü, Büyük Erkek kategorisinde ise Uçaklar birinci, Aöl ikinci, Vurucu team üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcular ödüllerini Gençlik ve Spor Şube Müdürü Abdurrahman Demir, Basketbol İl Temsilcisi Yaşar Arığtekin ve ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu tarafından aldı.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Basketbol il temsilcisi Yaşar Arığtekin; “Üç gün devam eden sokak müsabakaları turnuvasında; üç ayrı kategoride bir yandan sokak basketbolunun güzelliği izlendi, bir yandan basketbol severlerimize spor yapma imkanı tanındı. Öte yandan da sporun birleştirici gücüne inanarak, halkımızın arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla da pekiştirmiş olduk. Söz konusu etkinliğimizle birlikte 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu vesileyle de bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Desteklerini  bizden esirgemeyen Gençlik ve spor il müdürü Sn. Mahmut Danayiyen, Spor müdürü Sn. Ali Rıza Akarca, Spor şube müdürü Sn. Abdurrahman Demir, ASKF Başkanı Sn. Ali Ekber Alimoğlu, TBMM Fen Lisesi Müdürü Sn. Hüseyin Budulğan ve İş adamı Sn. Orhan Bayram'a teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.03.2026
02:18
Bingöl`de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen törende, şehitler için dualar edildi, anıta karanfiller bırakıldı. Vali Çelik; 'Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar sadece bir coğrafya değil, sayısız kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir hakikat arşividir' dedi.
19.03.2026
02:16
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Trafik cezalarındaki düzenlemenin ardından yeni bir düzenleme geliyor. Araçlarda ön cama cep telefonu sabitlemek için kullanılan tutucular artık ağır kusur sayılacak. Bu kural ihlalinin cezası da yüksek. Para cezası 21 bin lirayı bulurken, trafikten men cezası da var.
19.03.2026
02:14
Bahar geldi ama Karlıova`da kar mesaisi bitmedi
Bahar geldi ama Karlıova'da kar mesaisi bitmedi
Bahar aylarına girilmesine rağmen yoğun kar yağışı etkili olduğu Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kapalı köy yollarının açılması için ekiplerin zorlu mesaisi devam ediyor.
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın