KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Şoke eden zam! Bir gecede 4 katına çıktı

Apple, App Store Türkiye'de satılan ürünlere yeni zamlar yaptı. Zamlar, ürünlerin önceki fiyatlarının 4 katına kadar çıkabiliyor.

Şoke eden zam! Bir gecede 4 katına çıktı
05 KASIM 2018 PAZARTESİ 07:19
0
3377
0
AA aa

Dün akşamdan itibaren 4 katına çıkan uygulama fiyatları Apple kullanıcılarını şaşkına uğrattı. Henüz uygulama içi satın almalara gelmemiş olan zam birkaç gün içinde bütün uygulamaları etkileyecek gibi görünüyor.

Şuan için Apple Music tarafında herhangi bir zam söz konusu değil. Bütün kullanıcıları etkileyecek olan bu zamlar ile birlikte Apple nasıl bir fiyatlandırma politikası izleyecek bilemiyoruz.

Apple, geçtiğimiz hafta iPhone, iPad, Macbook modellerinin fiyatlarını indirdi ancak uygulama fiyatlarına ciddi oranda zam uyguladı. Bugünlerde dolar kuru 5.5 civarında seyretse de App Store'daki yeni fiyatlandırmaya baktığımızda dolar kurunun 7.00 TL olarak baz alındığını görüyoruz.

App Store'daki eski ve yeni fiyatlar

0,59 TL > 1,99 TL

8,49 TL > 26,99 TL

29,99 TL > 49,99 TL

ABD fiyatları ve Türkiye'deki yeni fiyatlar

0.99 dolar > 6,99 TL

1,99 dolar > 12,99 TL

2.99 dolar > 19,99 TL

3.99 dolar > 26,99 TL

6.99 dolar > 49,99 TL

8.99 dolar > 59,99 TL

9,99 dolar > 69,99 TL

 

Kaynak: Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya`dan İl Özel İdaresi`nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
26.07.2026
01:27
Bingöl`de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.07.2026
01:26
MHP`de ilçe kongreleri Solhan`dan başladı
MHP'de ilçe kongreleri Solhan'dan başladı
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nın 2026 yılı ilçe kongrelerinin ilki Solhan'da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu yeniden göreve seçilirken, MHP İl Başkanı Emin Varan birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26.07.2026
01:25
Bingöl`de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 1 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.
26.07.2026
01:23
Bingöl`de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl'de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ziraat ile ormanlık alanlarda çıkan 5 ayrı yangın, itfaiye ekipleri ve orman işçilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın