KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Solhan devlet hastanesi'ne eczacı atandı

Daha önce Bitlis Adilcevaz Onkoloji Hastanesi'nde eczacı olarak görev yapan Özgür Seymen, Solhan Devlet Hastanesi'ne atandı.

Solhan devlet hastanesi`ne eczacı atandı
05 TEMMUZ 2011 SALI 08:48
0
7754
1
AA aa

Solhan Devlet Hastanesi'nde ilk eczacısı olarak atanan Özgür Seymen'in sözleşmeli olarak görev yaptığı Bitlis Adilcevaz Onkoloji Hastanesi'nden, Solhan Devlet Hastanesi'ne kadrolu olarak atandığı öğrenildi.

Adanalı olan Seymen, Bitlis'e atandığında çevresinin de etkisi ile bölgeye karşı önyargılı olduğunu hatta göreve ağlayarak gittiğini dile getirerek, Adlicevaz'da görev yaptığı sürede Adlicevazı sevdiğini, ağlayarak gittiği yerden ağlayarak ayrıldığını belirtti.
22 Haziran tarihinde Solhan Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Seymen, “Solhan güzel bir ilçedir. Öyle zannediyorum ki Solhan'dan da ayrıldığım zaman çok üzüleceğim. Çünkü daha birkaç gün Solhan'da olmama rağmen, Solhan insanlarının cana yakın ve sıcak tavırları beni memnun etti” ifadelerini kullandı.
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ahmet Atlı (@Misafir_5581)
05 Temmuz 2011 Salı 22:20
pkknın zülmünü alkışlayanların çocukları asker gittiğinde akabetleri inşaallah böyle olur da bir yuvaya ateş düşmenin ne olduğunu anlarlar. Barış,demokrasi, özgürlük, kardeşlik sloganlarıyla yaptıklarını örtmeye çalışıyorlar.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
26.04.2026
20:10
Halaylar Bingöl`de final bileti için yarıştı
Halaylar Bingöl'de final bileti için yarıştı
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın