KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ocak 2025 Pazartesi
°C

Solhan için 'güvenli eğitim

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Toplum Destekli Polislik(TDP) kapsamında ‘Güvenli Eğitim’ projesinde ilk eğitim verildi.

Solhan için `güvenli eğitim
02 ARALIK 2011 CUMA 23:28
0
3034
0
AA aa

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan ‘Güvenli Eğitim' projesinin ilk uygulaması İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yurdaer, Solhan Lisesi Müdürü Muhittin Çiftçi, Solhan Lisesi Öğretmenleri, projede görevli polis memurları ve Solhan Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Solhan Lisesinde gerçekleştirildi.

Proje hakkında bilgi veren Solhan İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yurdaer, Solhan ilçesindeki öğrencilerde var olan trafik kültürü ve güvenlik bilinci seviyesini yükselterek öğrencilerimizin kendilerine ve çevrelerine faydalı bir birey olmaları yönünde katkı sağlamak olduğunu,  projenin 3 aşamalı olduğunu söyledi. 

Solhan ilçesindeki tüm öğrencileri kapsadığını, sosyal sorumluluk bilinci ile toplumun her kesiminin yanında olduklarını hissettirmeyi arzuladıklarını belirten Yurdaer, proje sonunda Okul aile birliği toplantılarına katılarak rehber öğretmenlerle görüşmeler yapıp öğrencilerin tutum ve davranışlarında ne tür değişiklikler olduğunu gözlemleyip, projenin ne derece faydalı olduğunu öğrenmek istediklerini belirtti.

Solhan Lisesinde verilen ilk eğitimde projede görevli polis memurları tarafından güvenlik ihtiyacı, genel güvenlik ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınacak basit tedbirler, trafik güvenliği, internet güvenliği, arkadaş seçimi, zararlı alışkanlıklar, bıçak taşıma yasağı ve terör konuları hakkında öğrencilere bilgi verildi.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.01.2025
14:01
Ayhan Barasi`den ilk şiir kitabı! ‘Konuşun Duvarlar`
Ayhan Barasi'den ilk şiir kitabı! 'Konuşun Duvarlar'
Bingöllü ses sanatçısı Ayhan Barasi, ilk şiir kitabı 'Konuşun Duvarlar' ile edebiyatseverlerin karşısına çıkıyor. 58 şiirden oluşan eser, 21 Ocak 2025 Salı günü İstanbul'da düzenlenecek lansmanda tanıtılacak.
20.01.2025
00:24
Bingöl Havalimanı pisti programa alındı! Bingöllüler çevre illerden uçacak!
Bingöl Havalimanı pisti programa alındı! Bingöllüler çevre illerden uçacak!
Bingöl Havaalanının PAT sahaları onarımı işi, 2025 yılı yatırım programına alındı. 2025 yılı için 100 milyon TL ödenek ayrıldı. Pist çalışmalarıyla birlikte havalimanı kapanacak ve Bingöl yolcuları bir süre çevre illerden uçacak.
20.01.2025
00:23
‘Kehanete lüzum yok...!` diyen Görür`den Bingöl için ürküten uyarı!
'Kehanete lüzum yok...!' diyen Görür'den Bingöl için ürküten uyarı!
Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, konuk olduğu televizyon programında Bingöl Karlıova ile Erzincan arasına dikkat çekti. Görür: 'Kehanete falan lüzum yok. Yedisu Fayı'nda deprem tekerrür etme periyodu doldu. Deprem üretmeye gebe burası'
20.01.2025
00:22
Bingöl`de genç polis kalbine yenildi
Bingöl'de genç polis kalbine yenildi
Bingöl'de polis memuru Hüseyin Adsız, geçirdiği kalp krizi rahatsızlığı sonrasında hayatını kaybetti. Adsız'ın naaşı, Bingöl'deki törenin ardından götürüldüğü baba ocağı Elâzığ Baskil'de defnedildi.
17.01.2025
20:47
Bingöl ESK`ya 3 daimî işçi alınacak
Bingöl ESK'ya 3 daimî işçi alınacak
Alım yapılacak işçi pozisyonlarını açıklayan İŞKUR İl Müdürü Baycuman, başvuruların 20-24 Ocak 2025 tarihleri arasında E-Devlet, İŞKUR e-şube ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacağını belirtti.
17.01.2025
20:45
TÜRKVET sisteminde kayıtlı çiftçilere 600 bin liralık ahır yapım desteği
TÜRKVET sisteminde kayıtlı çiftçilere 600 bin liralık ahır yapım desteği
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, TÜRKVET sisteminde aktif kaydı bulunan çiftçilere 600 bin lira ahır yapım desteği verileceğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın