KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Solhan kpss kursu başlıyor

Önlisans ve ortaöğretim mezunlarına yönelik yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için Solhan Halk Eğitimi bünyesinde açılacak olan KPSS kursuna 160 başvuru yapıldı.

Solhan kpss kursu başlıyor
03 TEMMUZ 2012 SALI 02:33
0
3571
0
AA aa

2011-2012 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesi ile beraber yaz döneminde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İlçe Halk Eğitim Merkezi (HEM), KPSS'ye olan ilgi nedeniyle, vatandaşların sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak amacıyla açılacak olan KPSS kursuna 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü start verecek.

25-29 Haziran 2012 tarihleri arasında ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılan başvurular sonrasında yapılan değerlendirme sonucunda 5 sınıfta öğrenim verileceğini kaydeden Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İhsan Sönmez: “23 Eylül 2012 tarihinde Önlisans ve ortaöğretim mezunlarına yönelik yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi sınava katılacaklar için Solhan HEM olarak KPSS kursu adı altında bir kurs açmayı kararlaştırdık. Geçtiğimiz hafta yaptığımız duyuru sonucunda 160 civarında başvuru aldık. Başvurunun yüksek olmasından dolayı kimsenin mağdur olmaması için tüm başvuruları da değerlendirip Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 5 sınıf şeklinde kursumuzu açıyoruz. 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü başlayacak olan KPSS kursumuz, 2012-2013 eğitim – öğretim yılı öncesi 14 Eylül 2012 Cuma günü sona erecektir. Kursa katılacak kursiyerlerin kursa gerekli özeni göstermeleri KPSS sınavında başarılı olmalarını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın