KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Solhan'a yurt yapacak

Bahçıvan Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan, bölgede tarımsal sanayinin hızla gelişeceğini söyledi.

Solhan`a yurt yapacak
04 HAZİRAN 2011 CUMARTESİ 08:55
0
2236
0
AA aa

 

Bahçıvan Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Bingöl'ün Solhan ilçesinde annesinin adına yaptırılan, Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi'nin diploma törenine katılacak.
Diploma törenine katılmak üzere Muş'a giden Bahçıvan'ı AK Parti Muş milletvekili adayı Faruk Işık ve Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şihmus Sinecem tarafından karşılandı.
Bahçıvan, bölgeye eğitim alanında hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Solhan'da yapılan okulun ardından bir de yurt yapacaklarını ifade eden Erdal Bahçıvan, Muş'a da eğitim alanında yatırım yapacaklarını kaydetti.
Gazetecilerin TİGEM'in özelleştirilmesiyle ilgili sorusunu cevaplandıran Erdal Bahçıvan; "Her geçen gün Muş'ta olumlu hamleler olduğunu görüyoruz. Özelleştirme ile TİGEM'in önemli bir firmanın eline geçmesi bölgeye, tarımın özel sektör mantığının yerleşmesi açısından önemli bir fırsat olacak. TİGEM'in sayesinde bölgedeki tarımsal üretim ve buna bağlı tarımsal sanayi çok daha anlamlı bir hale gelecek. Muş'un kalkınmasındaki en önemli konu tarım ve tarımsal sanayi. Topraklarımızda zengin ürünlere yönelmesi, bu ürünlerle birlikte tarımsal sanayinin ve ona destek veren diğer iş kollarının burada gelişmesi Muş'un temel çözümüdür. Çimento fabrikası gibi toprağa dayalı hizmetlerle bunu destekleyecek olan sanayi kollarıyla Muş'u önemli bir sanayi merkezi haline getirecektir. Muş'umuzun bölgenin tam ortasında yer almasının olumlu etkileri olacaktır" diye konuştu.
MTSO Başkanlığı'nı ziyaret eden Bahçıvan ve beraberindekiler, burada bir süre sohbet ettiler. Muş'un kalkınması ve gelişmesi için birlikteliğin, ortak aklın şart olduğunu belirten Bahçıvan, mantıklı projelerin hazırlanması gerektiğini kaydetti.
Şihmus Sinecem ise, seçimlerden sonra projeler üzerinde daha sıkı bir şekilde duracaklarını ifade ederek, Başbakan'a sunulmak üzere 2023 Muş raporunun hazırlandığını söyledi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
01.06.2026
13:05
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
31.05.2026
18:02
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, toplam 39 kişi yaralandı.
31.05.2026
18:01
Bingöl`de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın