KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Solhan'da birinciye çeyrek altın

Ramazan ve İnfak temasının işlendiği yarışmada İlçe birincisi olan öğrenciye çeyrek altın ve kitap seti takdim edildi.

Solhan`da birinciye çeyrek altın
02 HAZİRAN 2019 PAZAR 16:28
0
4194
0
AA aa

Solhan İlçe Müftülüğü, Ramazan ayında Ortaokul öğrencileri arasında Ramazan ve İnfak temalı resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının, Ortaokullar arasında  “Ramazan ve İnfak” konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlere “İnfak” kültürü kazandırmak, Gençlerle Gençlik koordinatörlerini buluşturup kaynaştırmak amacıyla tüm Türkiye'de düzenlemiş Olduğu Ramazan ve İnfak Konulu Resim ve Kompozisyon yarışmaları Solhan'da da yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ortaokullar arası düzenlenen Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Solhan İlçe Müftülüğünün duyurusu üzerine yarışmaya 7 öğrenci eserleri ile başvuru yaptı. Eserleri değerlendiren komisyon üyeleri dereceye giren öğrencileri belirledi. Buna göre; Resim yarışmasında Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Seda Tuğa birinci, Atatürk Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Nisanur Abay ikinci, Atatürk Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Rojbin Atlı üçüncü oldu. Kompozisyon yarışmasında Ersin Ateş Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Ahmet Furkan Katkat jüri özel ödülü olan Kur'an-Kerim ve kitap seti kazandı. İlçe Birincisine çeyrek altın, kitap seti, ikinci ve üçüncüye de kitap seti verilirken, ödülleri İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından takdim edildi.

Müftü Dutar, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, destek veren Okul Müdürlerine, komisyon üyeleri Cihan Atahan ve İbrahim Özgen'e, öğretmen ve din görevlilerine teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın