KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Solhan'da doğalgaz için ilk kaynak yapıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğalgaz için temel atım kapsamında ilk kaynak yapıldı.

Solhan`da doğalgaz için ilk kaynak yapıldı
21 EYLÜL 2020 PAZARTESİ 17:20
12
1901
2
AA aa

Solhan ilçesinde yaklaşık bir ay önce ilçeye doğalgaz verilmesi için başlatılan çalışmaların somut adımı atıldı. Bu kapsamda Solhan Belediye Çay Bahçesinde tören yapıldı. Törene, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kalkınma Eski Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, il ve ilçeden protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Temel atım kapsamında ilk kaynağı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ile Vali Ekinci yaptı.

Ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz hizmetini tüm il ve ilçelere kavuşturma mücadelesinde herkesin elinden geleni yaptığına değinen Vali Kadir Ekinci, “Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın. Sanayileşmeyle birlikte malumunuz olduğu üzere bizleri ve gelecek nesilleri bekleyen en büyük tehlikelerden biriside çevre kirliliğidir. Dolayısıyla çevre kirliliğinin de önüne geçebilmenin yolarının bir tanesi de enerji kaynaklarımızı temiz enerji kaynaklarına çevirmektir. Doğalgaz da bunlardan bir tanesidir. İnşallah biz ve bizden sonraki nesillere daha temiz Solhan bırakma adına bu adımda Solhan için atılmış bulunuyor” dedi.

Yılmaz:" Bütün bu işlerin olmasında uyum, birlik ve beraberlik çok önemlidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz , “Bu güzel günleri gördüğümüz için çok sevinçliyiz. Bundan 10-20 yıl önce bu konuları konuşsaydık insanlara hayal gibi gelirdi. Ama bugün çok şükür bu hayaller gerçek oldu. Hayallerin gerçekleşmesinde liderlik yapan Sayın Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşlarına öncelikle teşekkür ediyorum. Artık Solhan'ın kışları daha temiz bir havası olacak. Vatandaşlarımız daha temiz bir havayı solumuş olacakları. Diğer taraftan ormanlar açısından da çok güzel. Gerçekten odun yakma ihtiyacı ortadan kalkacağı için orman varlığının daha ileriye taşınması açısından da çok faydalı olacaktır. Diğer taraftan konfor, gerçekten bu işten en fazla istifade edecek olan ev hanımlarıdır. Özellikle onlar çok daha rahat edeceklerdir. Bütün bu işlerin olmasında uyum, birlik ve beraberlik çok önemlidir. Siyaset kurumu kendi içinde uyumlu olmazsa, siyaset ve bürokrasi kendi içinde uyumlu çalışmazsa bu işleri yapmak mümkün olmaz. İşte bu birlik ve beraberlik içinde bunlar gerçekleşti. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İnşallah bu meşalenin Aralık sonunda Solhan'da da yandığını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62449)
23 Eylül 2020 Çarşamba 13:57
Bingölün iki ilçesi var genç solhan 5 ilçe daha var harita sadece isim olarak duruyor hizmet almıyor..!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62430)
23 Eylül 2020 Çarşamba 00:33
Varsa yoksa Solhan. Başka bir hüneriniz yok
05.08.2025
05:03
Bingöl`de hangi kurum hangi ihaleyi yapacak?
Bingöl'de hangi kurum hangi ihaleyi yapacak?
İlan portalından derlenen ihalelerin türleri, içerikleri ve tarihleri şöyle;
05.08.2025
05:02
Bingöl İŞKUR duyurdu! 400 geçici işçi alınacak
Bingöl İŞKUR duyurdu! 400 geçici işçi alınacak
Bugün itibariyle başlayan başvurular, 09 Ağustos'ta sona erecek. Katılımcılar, 12 Ağustos 2025 tarihinde yüzde 100 noter kurası ile belirlenecek. Katılımcılar, 6 ay süreyle Bingöl merkez ve 7 ilçede Milli Eğitim Müdürlükleri emrinde istihdam edilecek. Hangi ilçede kaç kişi istihdam edilecek? İşte o detaylar…
05.08.2025
04:59
Bingöl`de yatırım yapana SGK ve kredi desteği
Bingöl'de yatırım yapana SGK ve kredi desteği
Bingöl'de çeşitli temaslarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır; 'Yeni modelimizdeki öncelikli yatırımlar kapsamında Bingöl'de yapılacak yatırımlarda istihdam edilecek çalışanların SGK işveren paylarını 12 yıl boyunca bakanlığımız karşılayacak. Yatırımın OSB'de olması halinde bu süreyi 14 yıl olarak uyguluyoruz. 10 yıl süreyle de çalışanlarımız için sigorta pirimi desteği sağlıyoruz' dedi.
05.08.2025
04:57
12Bingölspor`da kombine satışı başladı
12Bingölspor'da kombine satışı başladı
3. Lig temsilcimiz 12 Bingölspor'un 2025–2026 sezonu iç saha maçlarını kapsayan kombine bilet satışlarının başladı. VIP tribününe kombine sahibi olmayan giremeyecek. Misafir girişi için isim yazdırma uygulaması da yapılmayacak.
05.08.2025
04:56
Bingöl`de kadın hırsızlık şebekesi yakalandı!
Bingöl'de kadın hırsızlık şebekesi yakalandı!
Bingöl'de hırsızlık yapan 10 şüpheli polis ekipleri tarafından yapılan çalışma ile gözaltına alındı.
05.08.2025
04:52
Bingöl`de ihtiyaç sahiplerinin ‘Umut`u oluyorlar
Bingöl'de ihtiyaç sahiplerinin 'Umut'u oluyorlar
Burulday; 'Gayemiz dünyanın zor bir süreçten geçtiği bu günlerde bu ağır yükü el ele gönül gönüle vererek mazlum kardeşlerimizin acılarını hafifletmek, dertlerine ortak olmak ve gülümsemelerine bir nebze de olsa iştirak etmektir. Emeği ve katkısı bulunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın