KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Solhan'da doğalgaz meşalesi yandı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Doğalgaz meşalesi yandı, evlere gaz verilmeye başlandı.

Solhan`da doğalgaz meşalesi yandı
20 OCAK 2021 ÇARŞAMBA 16:40
3
1193
0
AA aa

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Doğalgaz Meşale Yakma Töreni düzenlendi. Törene, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek,  Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Solhan Belediye Başkanı Aldulhakim Yıldız, Doğugaz A. Ş. Genel Müdürü Serhat Demircan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Vali Kadir Ekinci, Solhan ilçesinin doğalgaza kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını aktardı.

Vali Ekinci, “İlimiz ve ilçemiz için hakikaten önemli bir gün. Mutluyuz, heyecanlıyız. Törenin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Enerji kaynakları içinde kullanılması en kolay olan, çevre dostu, ekonomik ve konforlu bir imkân olan doğalgaz hizmetinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm devlet büyüklerimize, bürokratlarımıza, doğalgaz yetkililerine huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Hizmetin en güzelini hak eden Solhanlı kardeşlerimize de doğalgaz hizmetini sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmalarını temenni ediyorum. Solhanlı hemşehrilerimin evlerine konforu ve kaliteyi getirecek ve özellikle kadınlarımızın hayatını daha da kolaylaştıracak bu hizmetten herkesin yararlandığı güzel günler diliyorum. İlimiz genelinde tüm vatandaşlarımıza kesintisiz ve güvenli doğalgaz hizmeti sağlamak için özenle çalışıyor, çevre dostu doğalgazı mümkün olduğunca fazla haneye ulaştırmak için elimizdeki imkanları azami ölçüde kullanıyoruz. Bu konuda kurumlarımız arasında tam bir uyum ve eşgüdüm olduğunu daha da önemlisi büyük bir istek ve heyecan olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

 “SAHADA GÜCÜNÜZÜ GÖSTERMENİZ LAZIM”

Yatırımın 10 milyon TL olduğunu aktaran Vali Ekinci, “Bugün de hamdolsun, Solhan ilçemizi en çevreci ve en ekonomik yakıt olan doğalgaza kavuşturmak için buradayız. Solhan ilçemizdeki doğalgaz yatırımına 2020 yılının 8. ayında başladık. Toplam 10 Milyon TL maliyeti olan bu yatırım için 2020'nin 11. ayında abone başvuruları alınmaya başlandı.  Unutmayalım ki, üretmeyen ve istihdam sağlamayan, bilim ve teknolojiye yatırım yapmayan ülkeler daima gelişmiş ülkelere muhtaç kalacaktır. Reel dünya hamasetle, nutukla yürümüyor. Sahada gücünüzü göstermeniz lazım. Eğer bilgi ve teknoloji üretmezseniz, güçlü ve istikrarlı ekonominiz olmazsa daima gerilerde kalırsınız. Bu anlayış ve gayretin bereketli dönütü olarak ülkemizde son yıllarda hemen her alanda değişimler oluyor, adeta bir devrim yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün her alanda uluslararası rekabette gücünü gösteren, hem masada, hem sahada aziz milletimizin şanına yakışır bir duruş sergilemeye devam ediyor. Bu açıdan bakıldığında, doğalgaz hizmeti gelişmişlik, yaşam kalitesi ve sağlık açısından önemli bir ölçüttür. Sözlerimi tamamlamadan önce şu hedefimizi tekrar paylaşmak istiyorum: Amacımız en kısa sürede tüm ilçelerimizi doğalgaz hizmetine kavuşturmaktır. İnşallah bu konuda yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız. Allah emeklerimizi zayi etmesin, hayırlı sonuçlara varmayı nasip etsin” diye konuştu.

BERDİBEK; “BİZE YAKIŞAN DA BU MİLLETE EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET ETMEKTİR”

Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “Dün Genç ilçemiz, bugün Solhan ilçemiz doğalgaza kavuştu. İnşallah Karlıova ve diğer ilçelerimizde peyderpey hizmetler devam edecektir. Yapılacak hizmetler toplumun birliğini, beraberliği, kardeşlik duygularını, insanı yaşat ki devlet yaşasın sloganıyla hareket eden bir zihniyetin düşüncesidir. O yüzden de bize yakışan da bu millete en güzel şekilde hizmet etmektir” dedi.

Daha sonra konuşan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizi yaşanabilir bir hale getirmek ve halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için bütün gayretlerimizi ortaya koyuyoruz. Bugün Solhan'ımızda Doğalgazı konuşuyoruz. Doğalgazın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törenin sonunda Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl eski Milletvekili Yusuf Coşkun ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın katılımı ile sembolik olarak doğalgaz meşalesi yakıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın