KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ekim 2026 Pazar

Solhan'daki kanlı kavganın kararı açıklandı

 12 Ekim 2005 tarihinde Solhan'da iki aile arasında yaşanan ve 5 kişinin vefatı, 13 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan çatışmayla ilgili davanın duruşması, Gümüşhane Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Solhan`daki kanlı kavganın kararı açıklandı
17 KASIM 2006 CUMA 16:38
0
3447
0
AA aa
Güvenlik gerekçesiyle Gümüşhane Adliyesi'ne alınan dava için Özel Harekat Timleri ve jandarma ekipleri Adliye binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri altında yapılan dava sonuçlandı. Buna göre baba Mahmut Karadağ'a 5 kişiyi öldürmek ve 4 kişiyi yaralama suçundan toplam 85 yıl 10 ay hapis ve 750 YTL para cezası oğullarından Nihat Karadağ'a 3 kişiyi yaralamaktan 6 yıl 5 ay hapis cezası verirken diğer oğlu devlet memuru Behçet Karadağ'ın ise adam öldürme ve kasten adam yaralama suçlarının gerçekleşmediğine, yeterli delil olmadığından beraatına karar verdi.
 
Ayrıca mahkeme heyeti yargılanan Oktay Mollaoğulları'na kasten adam yaralama suçundan 7 yıl 6 ay ceza vererek tutuklama emrinin çıkarılmasına, tutuksuz yargılanan Ahmet Bitmez'e 1 yıl 8 ay ceza verilmesine ve cezasının 3 yıl ertelenmesine karar verdi. Davada tutuksuz yargılanan Solhan İlçesi Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu ve 11 sanığınsa temyiz yolu açık olmak üzere beraatına karar verildi.



bingolonline haber servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.10.2026
21:07
Bingöl`de korkunç kaza!
Bingöl'de korkunç kaza!
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda sondaj kamyonu ile beton mikserinin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
09.10.2026
16:14
Bingöl`ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
Bingöl'ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
500 yataklı Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı yaklaşırken otopark sorunu gündeme geldi. Mevcut kapalı otoparkın artacak yoğunluğu karşılayıp karşılamayacağı tartışılırken, mevcut hastane ile yeni bina arasındaki alanın da Nükleer Tıp Merkezi için kullanılmasıyla ciddi bir otopark yükünün oluşacağı vurgulanıyor.
09.10.2026
14:27
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı`nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı'nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Kiğı ilçesindeki tarihi yapıları ve geleneksel evleri inceleyerek ilçenin geleceğine yönelik tasarım ve proje çalışmaları için saha araştırması yaptı.
09.10.2026
14:08
12Bingölspor`a Süper Lig`den rakip çıktı!
12Bingölspor'a Süper Lig'den rakip çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda 12Bingölspor, Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile eşleşti. Bingöl temsilcisi, tek maç üzerinden oynanacak mücadelede tur atlamak için sahaya çıkacak.
09.10.2026
13:34
Bingöl`de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Bingöl'de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Yumaklı'dan Gümüşlü'ye uzanan grup yolunda BSK çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclis Üyeleri Emre Bulşu ve Abdullah Butaku, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bulşu, çalışmaların kırsal ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğini belirtti.
09.10.2026
13:33
Bingöl`de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de Gündoğdu Kavşağı ve Ekinyolu mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın