KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ekim 2026 Pazartesi

Solhanspor, Brezilyalı pasör ile anlaştı

Efeler Ligi'nin yeni ekibi Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, Brezilyalı Matheus Krauchuk'u renklerine bağladı.

Solhanspor, Brezilyalı pasör ile anlaştı
12 HAZİRAN 2020 CUMA 17:00
10
2249
3
AA aa

2020-2021 Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Efeler Ligi ekiplerinden Solhan Spor Kulübü, transferlerini açıklamaya başladı. Yerli ve yabancı sporcular ile takımı oluşturmak için çalışmalarını sürdüren kulübün ilk oyuncu transferi Brezilyalı pasör çaprazı Matheus Krauchuk'u oldu.

Solhanspor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu, “2020-2021 sezonu hazırlıklarına Ahmet Reşat Ariğ hocamız ile anlaşarak başladık. Hocamız ve ekip arkadaşlarımızın çalışmaları ile transferler devam ediyor. Brezilyalı pasör çaprazı Matheus Krauchuk ile anlaştık. Böylece transferlerimizi açıklamaya da başladık. Anadolu'ya renk katacak ve gençlerimize örnek teşkil edecek bir ekiple voleybol severler ile buluşmayı hedefliyoruz" dedi.

Matheus Krauchuk'un, 1997 doğumlu ve 2.01 boyunda olan ve El Najma, Kemas Lamipel Samta Croce ve KB Insurance Stars voleybol takımında forma giydiği aktarıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59330)
13 Haziran 2020 Cumartesi 14:38
Amazonu bırakıp sogan kuraklıgındaki solhana gelmesi ancak içkiliyken verilmiş bir karardir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59324)
13 Haziran 2020 Cumartesi 10:48
Artık bol bol yüzen adanın tadını çıkarır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59307)
12 Haziran 2020 Cuma 21:56
Hayirli olsun. Basarilar
11.10.2026
23:10
Bingöl`e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım`a kadar süre!
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
11.10.2026
23:05
Avrupa şampiyonları Bingöl`de yeni zaferlere hazırlanıyor
Avrupa şampiyonları Bingöl'de yeni zaferlere hazırlanıyor
İtalya'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Aday ve Zilan Atilla, Bingöl'de antrenmanlarını sürdürüyor. Dünya şampiyonu antrenör Eda Sayak eşliğinde çalışan sporcular, gözünü yeni uluslararası başarılara dikti.
11.10.2026
23:04
Bingöl`de odunluk yangı
Bingöl'de odunluk yangı
Bingöl merkezde bir odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.10.2026
23:03
Bingöl`den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı`nda
Bingöl'den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı'nda
Bingöl'ün Solhan ilçesinden Batman'a giden 38 lise öğrencisi, dört gün sürecek kültür kampında tarihi keşifler ve çeşitli etkinliklerle buluşacak. Gençler, Hasankeyf başta olmak üzere bölgenin önemli tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın