KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Solhanspor Efeler ligi yolunda!

Solhanspor'un Efeler Ligi yolunda çıkacağı yarı final müsabakalarındaki rakipleri belli oldu. 13 Mart 2018 günü başlayacak yarı final müsabakalarında Solhanspor'un ilk rakibi ise Tokat Belediye Plevne oldu.

Solhanspor Efeler ligi yolunda!
09 MART 2018 CUMA 01:34
1
1462
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu, 1'inci ligde mücadele edip Efeler ve Sultanlar Ligi'ne yükselmek için yapılacak olan yarı final programını ve yarı finalde mücadele edecek takımları açıkladı.

Solhanspor, ligde oynadığı 26 karşılaşmasından 20 galibiyet ve biri hükmen mağlubiyet olup toplam 6 mağlubiyet sonucu topladığı 58 puan ile ligi 3'üncü sırada tamamlayarak play-off müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

Solhanspor'un mücadele ettiği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1'inci Lig takımlarından A grubundan 4 ve B grubundan da 4 olmak üzere 8 takımın yarı finalde mücadele edeceğini açıkladı. TVF; A grubundan Düzce Belediyesi, İzmir TFL Altekma, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Bigadiç Belediyesi takımlarının yarı finalde mücadele edeceğini açıklarken B grubundan ise Artvin Arhavi Belediyesi, Tokat Belediye Plevne, Bingöl Solhanspor ve Şanlıurfa Haliliye Belediye takımlarının yarı finalde mücadele edeceğini belirtti.

Sivas'ta üniversite Salonunda oynanacak 1. Lig Erkekler yarı final müsabakalarında Düzce Belediyesi, Balıkesir Bigadiç Belediyesi, Tokat Belediye Plevne ve Bingöl Solhanspor takımları birinci grupta, Artvin Arhavi Belediyesi, Şanlıurfa Haliliye Belediye, İzmir TFL Altekma ve Konya Büyükşehir Belediyesi takımları ise ikinci grupta mücadele edecekler.

13-15 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak yarı final müsabakasında Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, ilk müsabakada Tokat Belediye Plevne ile karşılaşacak. İkinci maçında Düzce Belediyesi ile karşılaşacak temsilcimizin ilk iki karşılaşması saat: 14.00'da oynanacak.

Yarı final son müsabakasında Balıkesir temsilcisi Bigadiç Belediyesi ile karşılaşacak temsilcimizin bu maçı 15 Mart 2018 Perşembe günü saat:11.00'da oynanacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın