KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mart 2026 Cuma
°C

Solhanspor, Kurt ve Karakayay'ı renklerine bağladı

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Bingöl ekibi, eski kaptanları tecrübeli smaçör Murat Karakaya ile ortaoyuncu Halil İbrahim Kurt'u renklerine bağladı. Transferlerini önemli ölçüde tamamlayan Solhanspor'un 11 oyuncu ile anlaştığı belirtildi.

Solhanspor, Kurt ve Karakayay`ı renklerine bağladı
02 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 16:55
2
1157
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhan Spor Kulübü, transfer çalışmalarında sona yaklaştı.

Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, yeni sezon için önemli transferler yaptıklarını belirtip biri smaçör ve biri de orta oyuncu olmak üzere kadroya dahil edilen 2 oyuncu ile birlikte 11 sporcuyu renklerine bağladıklarını söyledi.

Halk Bank ve Fenerbahçe'den birer sporcu ile anlaştıklarını açıklayan Sözen, şunları aktardı: “2020-21 sezonunda katıldığımız AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ikinci sezon hazırlıklarımız kapsamında önemli transferler gerçekleştirdik. Gerek yerli ve gerekse yabancı önemli sporcular ile anlaşarak iyi bir kadro oluşturma gayretimizde sona vardık diyebiliriz. Voleybola SSK'da başlayıp bir çok önemli kulüpte forma şansı bulan ve 2019-20 sezonunda Solhan Spor'umuzda kaptanlık da yaparak Efeler Ligi'ne çıkmamıza önemli katkı sağlayan sporcumuz Murat Karakaya ile yeni sezon için anlaşmaya vardık. Bir de Fenerbahçe altyapısında yetişen ve iki sezon başka kulüplerde kiralık oynayıp tekrar Fenerbahçede forma terleten ortaoyuncu Halil İbrahim Kurt ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşarak 11 sporcuyu kadromuza dahil etmiş olduk. İki sporcumuz da bir çok kez milli formamızı terletmiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Kulübümüz ve Sporcularımız için hayırlı olmasını diliyorum. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşmaya vardığımız sporcularımızı basın aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:47
Bingöl`de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
06.03.2026
02:45
Bingöl`de
Bingöl'de 'Bağımlılığa Dur De' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi tarafından Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen 'Geleceğini Koru, Bağımlılığa Dur De!' başlıklı söyleşide öğrenciler bağımlılık konusunda bilgilendirildi.
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın