KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2025 Pazar
°C

Solhanspor'da dört imza

Yeni sezon hazırlıklarına takımın başantrenörünü duyurarak başlayan Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ikisi teknik, ikisi sporcu olmak üzere dört transfer daha yaptı.

Solhanspor`da dört imza
16 AĞUSTOS 2022 SALI 20:58
1
1418
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Endüstri 1. Ligi B Grubu takımlarından Solhan Spor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dört imza attı. Transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yaparak başlayan Solhan Spor, anlaştığı başantrenör Ünsal İsmail Kırıcı'nın ardından yardımcı antrenör Ömer Faruk Uzun, kondisyoner Nurullah Kurtaran, pasör Baran Taşkıran ve orta oyuncu Emincan Kocabaş ile anlaştığını duyurdu.

Yapılan dört transfer ile ilgili Solhan Spor Kulübünden şu bilgiler paylaşıldı:

“Geçmiş yıllarda alt yaş kategorilerinde takımımız için mücadele eden ve Efeler Ligi'nde geçirdiğimiz iki sezonda takımızın yardımcı antrenörlüğünü yapan Ömer Faruk Uzun ile yeni sezonda da yolumuza devam edeceğiz. Spor hayatına küçük yaşlarda atletizm ile başlayan ve bu branşta çeşitli il ve bölge şampiyonlukları ile Türkiye dereceleri elde eden Nurullah Kurtaran, Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans öğrenimini tamamladıktan sonra 2019 yılından beri Solhan Dilektepe Ortaokulu'nda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği yapıyor. Nurullah Kurtaran yeni sezonda takımımızın kondisyoneri olarak göreve başladı. Voleybol kariyerine 2007 yılında Arkas alt yapısında başlayan burada geçirdiği sürenin ardından 2011 sezonunda Gümüşhane Torul Gençlik Takımına transfer olan 1992 doğumlu pasör Baran Taşkıran, sırasıyla Bal Spor, Trabzonspor, Fındıklıspor, Alanya Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Malatya Büyükşehir Belediyesi takımlarında forma giyerken, yeni sezon için Solhan Spor'umuz ile anlaşmıştır. Eskişehir DSİ Bentspor'da voleybol kariyerine başlayan 1995 doğumlu Emincan Kocabaş, Zonguldak Ereğli TED Kolejliler, TVF Spor Lisesi, Galatasaray, Düzce Belediyespor, Alanya Belediyespor ve Melikgazi Belediyespor takımlarında forma giyerken, Cizre Belediyespor ve Şanlıurfa Belediyespor takımlarında play-off karşılaşmalarında mücadele etti. Yıldız Milli Takım ve A Milli Takım'da da forma terleten, 2.03 boyundaki orta oyuncu, yeni sezon için Solhan Spor'umuz ile anlaşmıştır.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın