KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Solhanspor'da İki Transfer

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bingöl'ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhan Spor, oyuncu transferlerini duyurmaya başladı. Bingöl temsilcisi; ilk olarak da Burak Hazırol ve Uğur Kılınç ile anlaştığını duyurdu.

Solhanspor`da İki Transfer
07 MAYIS 2021 CUMA 15:30
3
1731
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl'ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhan Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki oyuncu ile anlaştığını duyurdu. Kulüp başkanı Ziya Sözen yaptığı açıklama ile orta oyuncu Uğur Kılınç ve geçtiğimiz sezon da Solhan Spor'da mücadele eden libero Burak Hazırol ile anlaştıklarını belirtti.

Transfer sezonunu resmen açtıklarını belirten Sözen, yaptığı açıklamada: “Teknik ekip ile yaptığımız anlaşmanın akabinde sporcular ile de anlaşmalarımız başlamıştır. İlk olarak; Fenerbahçe, Tokat Belediye Plevne, Afyon Belediye Yüntaş, Şahinbey Belediyesi ve İnegöl Belediyespor gibi takımlarında forma giyen ve 2019-2020 sezonunda ise Solhan Spor'umuzda mücadele ederek Efeler Ligi'ne çıkma mutluluğumuza ortak olup 2020-2021 Sezonunda da Solhanspor'umuzda görev yapan liberomuz ve takımımızın kaptanlarından Burak Hazırol (Bate) ile yeni sezonda da yolumuza devam edeceğiz. Bir de voleybola Arkas altyapısında başlayıp TFL Altekma ve Bursa Büyükşehir takımları forması da giyen aynı zamanda çok sayıda da milli formamızı terleten orta oyuncu Uğur Kılınç ile anlaştık. Sporcularımız ve Kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl`de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın