KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Solhanspor'da Şahin dönemi

İki sezon antrenörlük görevini yürüten Mehmet Akif Gürgen ile yolların ayrılmasından sonra Solhanspor, geçen sezon, antrenörlüğünü yaptığı takımı Efeler Ligi'ne çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Şahin ile anlaştı.

Solhanspor`da Şahin dönemi
17 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ 00:41
0
3406
0
AA aa

2016-2017 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler Kategorisi B gurubunda mücadele eden Solhanspor'da başantrenör olarak göreve başlayan ve 2017-2018 sezonunda da bu görevini yürüten Solhanspor Kulübü Başantrenörü Mehmet Akif Gürgen'den sonra Solhanspor'da yeni dönem başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler Kategorisi B Grubu 21'inci hafta müsabakaları kapsamında Muş ili Yeni Salon'da oynanan Solhanspor ile Palandöken Belediye karşılaşması sonrasında Solhanspor ile yolları ayrılan Başantrenör Mehmet Akif Gürgen'in yerine bir hafta sonra yeni antrenör geldi.

Akif Gürgen ile yolları ayrılan Solhanspor'un hafta içi görüşme sağladığı Mehmet Şahin, Solhan'a geldi.

Ligin bitmesine 4 müsabaka kala yeni hoca ile yola devam edecek olan Solhanspor'un anlaşarak takımın başına getirdiği tecrübeli antrenör Mehmet Şahin'in 147 kez milli takım forması giydiği ve Manavgatspor'da ise 4 yıl antrenörlük yaptığı öğrenildi.

2012 yılında Gümüşhane ekibi çalıştıran Mehmet Şahin, 2016-2017 voleybol sezonunda ise Torul Gençlik'te görev yaptı. Çalıştırdığı takım, 2016-2017 voleybol sezonunda lider olarak Efeler Ligi'ne çıktı.

Solhanspor ile anlaşmaya varan deneyimli voleybol antrenörü Mehmet Şahin, 15 Şubat 2018 Perşembe günü Solhan'a gelerek takımın başına geçti. Şahin'in hafta sonu oynanacak Bulancak Belediyesi Beton Spor karşılaşmasında takımın başında çıkması bekleniyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
09.01.2026
12:21
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de yaptığı açıklamada, 2026 yılının ilk yarısında uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının, 6 aylık enflasyon farkı da eklenerek 3 bin 119 lira artırıldığını ve 20 bin liraya yükseltildiğini duyurdu.
09.01.2026
01:55
Taksilere yeni zorunluluk!
Taksilere yeni zorunluluk!
Kayıt dışılıkla mücadele ve belge düzenine uyumun artırılması amacıyla taksilerde yeni bir döneme giriliyor. Taksimetreye bağlantılı olarak bazı teknik özellikleri taşıyan 'taksi mali cihazı' kullanma zorunluluğu yolda. Ama uygulamanın Bingöl'ü kapsamayacağı öngörülüyor! Çünkü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın