KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Solhanspor'da Şahin dönemi

İki sezon antrenörlük görevini yürüten Mehmet Akif Gürgen ile yolların ayrılmasından sonra Solhanspor, geçen sezon, antrenörlüğünü yaptığı takımı Efeler Ligi'ne çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Şahin ile anlaştı.

Solhanspor`da Şahin dönemi
17 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ 00:41
0
3678
0
AA aa

2016-2017 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler Kategorisi B gurubunda mücadele eden Solhanspor'da başantrenör olarak göreve başlayan ve 2017-2018 sezonunda da bu görevini yürüten Solhanspor Kulübü Başantrenörü Mehmet Akif Gürgen'den sonra Solhanspor'da yeni dönem başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler Kategorisi B Grubu 21'inci hafta müsabakaları kapsamında Muş ili Yeni Salon'da oynanan Solhanspor ile Palandöken Belediye karşılaşması sonrasında Solhanspor ile yolları ayrılan Başantrenör Mehmet Akif Gürgen'in yerine bir hafta sonra yeni antrenör geldi.

Akif Gürgen ile yolları ayrılan Solhanspor'un hafta içi görüşme sağladığı Mehmet Şahin, Solhan'a geldi.

Ligin bitmesine 4 müsabaka kala yeni hoca ile yola devam edecek olan Solhanspor'un anlaşarak takımın başına getirdiği tecrübeli antrenör Mehmet Şahin'in 147 kez milli takım forması giydiği ve Manavgatspor'da ise 4 yıl antrenörlük yaptığı öğrenildi.

2012 yılında Gümüşhane ekibi çalıştıran Mehmet Şahin, 2016-2017 voleybol sezonunda ise Torul Gençlik'te görev yaptı. Çalıştırdığı takım, 2016-2017 voleybol sezonunda lider olarak Efeler Ligi'ne çıktı.

Solhanspor ile anlaşmaya varan deneyimli voleybol antrenörü Mehmet Şahin, 15 Şubat 2018 Perşembe günü Solhan'a gelerek takımın başına geçti. Şahin'in hafta sonu oynanacak Bulancak Belediyesi Beton Spor karşılaşmasında takımın başında çıkması bekleniyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.05.2026
16:53
Bingöl`de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl`de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL`da Kaldı
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
20.05.2026
19:15
Bingöl`de Feci Kaza! 1`i Ağır 2 Yaralı
Bingöl'de Feci Kaza! 1'i Ağır 2 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hayvan yüklü kamyonun iki otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
20.05.2026
18:49
Dağlık Alanda Yaralanan Şahsı Ekipler Kurtardı
Dağlık Alanda Yaralanan Şahsı Ekipler Kurtardı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dağlık alanda düşerek yaralanan bir kişi, UMKE, sağlık ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu bölgeden alınarak hastaneye kaldırıldı.
20.05.2026
13:48
Malatya depremi sonrası dikkat çeken Yedisu Fayı uyarısı!
Malatya depremi sonrası dikkat çeken Yedisu Fayı uyarısı! '7.4'lük Deprem Üretebilir'
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından deprem uzmanları Prof. Dr. Süleyman Pampal ile Prof. Dr. Okan Tüysüz'den dikkat çeken açıklamalar geldi. İki uzman da Bingöl-Yedisu Fay Hattı'na işaret ederek büyük deprem riskine karşı uyardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın