KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mayıs 2025 Cuma
°C

Solhanspor'dan üç transfer daha

Geçtiğimiz yıl Play-Off müsabakalarında mücadele eden Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, bu yıl da transferler ve yapılan oyuncu görüşmelerinde hedefini yüksek tuttuğunu gösteriyor.

Solhanspor`dan üç transfer daha
06 TEMMUZ 2017 PERŞEMBE 00:09
0
1513
0
AA aa

Yeni sezon için hedef belirleyen Solhanspor, başantrenör Akif Gürgen ve akabinde iç transferler yaptıktan sonra transfer görüşmelerine devam ederek iddialı bir kadro ile yola çıkacağını gösterdi.

İki yabancı sporcu ve efeler liginde oynayan oyuncular ile anlaşan Solhanspor, son olarak; Afyon Belediyesi Yüntaş'tanLibaro Selim Yıldırım,Palandöken Belediyesi'nden smaçör Esat Dalgıç ve Fenerbahçe'den Libero Mesut Akman ile anlaştı.

YILDIRIM SOLHANSPOR'DA

Transferleri ile çok konuşulan Solhanspor, Efeler Ligi'nde oynayan bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Solhanspor, geçtiğimiz sezon Afyon Belediye Yüntaş'ta forma giyen liberoSelim Yıldırım'ı transfer etti.

Voleybol kariyeri başarılarla dolu olan 1986 doğumlu, 1.87 cm boyundaki tecrübeli Libero Selim Yıldırım artık Solhanspor'da.

Solhanspor'a Efeler Ligi takımlarından Afyon Belediyesi Yüntaş'tan transfer olan tecrübeli Libero Yıldırım; 2010-2011 Sivas 4 Eylül Belediye Spor 1. Lig (Şampiyon), 2011-2012 Sivas 4 Eylül Belediye Spor Süper Lig, 2012-2013 Yenisehir Belediye Spor Süper Lig, 2013-2014 Sivas 4 Eylül Belediye Spor 1. Lig (Finalfour) ve 2. Devre Afyon Belediyesi (Playoff), 2014-2015 Gümüşhane Torul Süper Lig, 2015-2016 Afyon Belediye Yüntaş Spor 1. Lig Şampiyonu ve son olarak 2016-2017 Afyon Belediye Yüntaş Spor Efeler Ligi'nde mücadele ederken 2017-2018 sezonu için Solhanspor'a transfer oldu.

Solhanspor'un yeni transferi Yıldırım, transfer anlaşmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Neredeyse tüm şehrin taraftarı olduğu bir takıma gelmekten ve bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehirdeki insanların, kulüp başkanı ve yöneticilerin bu derece voleybola istekli ve alakalı olmaları beni ayrıca heyecanlandırıyor. Antrenörümüzün de sporculuk kariyerinde benimle aynı mevkide olmuş olmasının bana ayrıca bir şeyler katacağını düşünüyorum. Dolayısıyla bu sezon hem bana ve takım arkadaşlarıma, hem de arkadaşlarımın ve benim de takıma ve Bingöl şehrine çok şey katacağını düşünüyorum. Umarım hepimizin ortak hedefi olan Efeler ligi yolunda; yönetici, antrenör, teknik ekip, takım arkadaşlarım ve tüm taraftarlar ile birlikte yaşayacağımız tüm zorlukları tek bir yürek olarak aşıp bu hedefe ulaşacağız.”

DALGIÇ, SOLHANSPOR'DA

Voleybol kariyerine Bursa Emniyet Spor'da başlayan 1988 doğumlu ve 1.93 cm boyundaki tecrübeli Smaçör Esat Dalgıç artık Solhanspor'da. Emniyet Spor, Tofaş Spor, Sivas 4 Eylül Belediye, Afyon BelediyeYüntaş, İnegöl Belediye Spor gibi takımların formasını giyen Dalgıç, Geçen sezon Solhanspor ile aynı grupta yer alan ve Play Off'larda da Solhanspor ile karşılaşan Erzurum Palandöken Belediyespor'dantransfer oldu.

Solhanspor'un yeni transferi Yıldırım, transfer anlaşmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Solhanspor'u seçmemdeki en büyük etken; şehrin ve yönetimin voleybola verdiği değer ve saygıdır. Salonlardaki yok olup giden seyirci desteğini en iyi şekilde geri getirmeye çalışan taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum. Efeler Ligi yolunda da bu takımın bir parçası olacağımdan dolayı çok mutluyum.”

FENERBAHÇELİ LİBERO SOLHANSPOR'DA

Transferleri ile dikkat çeken Solhanspor'unFenerbahçeli libero ile de anlaştığı öğrenildi.

Voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başlayan 1992 doğumlu, 1.85 boyundaki libero Mesut Akman, Solhanspor'da.

Fenerbahçe altyapısında voleybol hayatına başlayan ve daha sonra İnegöl Belediyesi ve Payas Belediyesi 2011 takımlarında oynayan Akman, 2014-2015 sezonunda Adana Beyza'da oynadı. 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe formasını terleten Solhanspor'un yeni transferi, geçtiğimiz sezon ise Isparta Eğirdir'de oynadı.

Solhanspor'un yeni transferi Akman, transfer anlaşmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Geçen sezon görüşmelerimiz olmuştu ancak kısmet olmamıştı. Yeni sezon için tekrar yapılan görüşmeler neticesinde voleybola gönül veren bir şehrin takımında; yönetici büyüklerim ve takım arkadaşlarımla istenilen hedefe ulaşmak için ben de elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.05.2025
20:24
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Siirt'e gitmek üzere ticari taksiyle yola çıkan Bingöllü aile, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken, baba, çocuk ve taksi şoförü yaralandı.
22.05.2025
16:44
Bingöl`de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de Sebze Üretiminin Geliştirmesi Projesi çerçevesinde üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı. Coğrafi işaretli Guldar domatesinin yetiştirildiği köylerdeki çiftçilere de 50 bin adet Guldar domatesi fidesi verildi.
22.05.2025
16:30
'Bizim elimizdeki alınırken başkalarına fazlaca veriliyor!'
1971 depremi sonrası 1986'da Kiğı Çiçektepe'de yapılan deprem konutlarının 2015 depreminde ağır hasar gördüğünü ve 2024 Kasım'da yıktırıldığını aktaran Özaltun: 'Hak sahipliğimiz herhangi bir bilgi verilmeden iptal edilmiş. Biz oturacak ev bulamazken başka ailelere birden fazla konut veriliyor ve onlar da götürüp kiraya veriyor! Bu nasıl bir adalet? Kim koruyacak hakkımızı?'
22.05.2025
14:56
Bingöl`de ilkokul öğrencilerine `Deprem Gerçeği` Söyleşisi
Bingöl'de ilkokul öğrencilerine 'Deprem Gerçeği' Söyleşisi
Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu öğrencilerine yönelik 'Bingöl'ün deprem gerçeği' konulu söyleşi gerçekleştirildi.
22.05.2025
14:32
Bingöl`deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde kayayı oyarak süzülen doğa harikası şelalenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü!
21.05.2025
19:28
Bingöl`de lezzet dolu bir program
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın