KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ağustos 2025 Cuma
°C

Solhanspor'un yeni başkanı Ziya Sözen oldu

Bu sezon Efeler Liginde mücadele edecek olan Solhanspor Kulubü'nde yeni başkan Ziyan Sözen oldu.

Solhanspor`un yeni başkanı Ziya Sözen oldu
28 AĞUSTOS 2020 CUMA 16:20
14
2101
7
AA aa

Bu sezon Bingöl'ü Efeler Ligi'nde temsil edecek olan Solhanspor'da olağanüstü kongre yapıldı. Kongre de kulübün yeni başkanı Ziya Sözen oldu. Görevi bırakan kulüp başkanı Sebahattin İslamoğlu yaptığı konuşmada, "2019-20 sezonunda Solhanspor Kulübü yönetimini devraldığımızda bir sezon yöneticilik yapıp inşallah Efeler Ligi'ne çıkarak takımı yeni yönetime devredeceğimizi söylemiştik. Şükürler olsun yönetici arkadaşlarım ve maddi manevi desteğini esirgemeyen büyüklerimiz ve kardeşlerimiz ile bu amacımıza ulaştık ve Efeler ligine yükseldik. Emeği olan katkısı olan her kese ayrı ayrı teşekkür ederim. Yönetici arkadaşlarımız ve teknik ekip ile sporcularımızı da başarının parçası oldukları için kutluyorum. Solhan Spor, salon şartlarımız yetersiz olduğundan ve yeni salon yapma ile ilgili süreç de işlediğinden maçları Bingöl'de oynama zorunluluğundan dolayı takımımız da Bingöl'de kalacaktır. Solhan'ın tek başına yürütemeyeceği bir süreçte Bingöl'ü de işin bir parçası yaparak inşallah başarılı bir süreç geçireceğiz. Önceki sezonlarda da her zaman Solhan Spor'un yanında olan ve bugün de yükümüze ortak olan ve bayrağı devralıp hikayemize ortak olan Ziya Sözen başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

"Solhansporumuz, Bingöl'ün ekranlardaki yüzü olacaktır"

Yeni kulüp başkanı olarak seçilen Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen önceki sezonlarda takımın bir destekçisi olduğunu ancak artık yeni bir sorumluluk ile yöneticisi olduğunu kaydetti. Önceki yönetime ve destekçilere teşekkür eden Sözen, “Solhan Spor Kulübü'nün bir hikayesi vardır, biz de bu hikayenin bir parçası olarak burada bulunuyoruz. Destek veren ve inanan herkese teşekkür ederim. Ne görev olursa olsun bir sorumluluk verildiğinde o görevi en iyi şekilde yapmak gerektiğine inanan ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüten biri olarak Solhanspor için de en iyisini yapma gayretinde olacağız. Bu görev bize tevdi edildiğinde asla Solhanspor'u ve fedakar taraftarı yalnız bırakmazdık. Bu doğrultuda bu görevi bir borç bilerek üstlendik. Bu görevi yaparken takımı asla kişisel polemiklere alet etmeyecek, siyasi çekişmelere alet etmeyecek, takımı siyasetin üstünde tutacağız. Solhanspor siyaset üstü bir makamdır. Bütün Solhanlıların, bütün Bingöllülerin takımıdır. Bingöl'ün tanıtımında çok ciddi katkıları olacaktır. Solhansporumuz, Bingöl'ün ekranlardaki yüzü olacaktır. Sporda başarıyı yakalamaya çalışırken Türkiye'nin en centilmen takımı olmaya da aday olacağız. Her ailenin, her ferdin gelip rahatlıkla güven içinde maç izleyebileceği bir ortam oluşturmak İçin elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kararlarımızı istişare ile alıp, şeffaflık ilkesinden asla vazgeçmeyeceğiz. Her ayın sonunda şeffaflık ilkesi gereği mali tablomuzu kamuoyu ile paylaşacağız. Herkesin güven duyacağı bir kulüp ve yönetim olmak için hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda davranacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61490)
31 Ağustos 2020 Pazartesi 00:06
Her şeyin başkanı Ziya. Reis koltuğu korusun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61489)
31 Ağustos 2020 Pazartesi 00:02
Hayaller efeler gerçekler bingolspor....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61478)
30 Ağustos 2020 Pazar 20:04
korucu haklarnı çok savundun bi bu kaldı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61477)
30 Ağustos 2020 Pazar 18:00
Sporun yeni yüzü koruyucu (!) oldu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61473)
30 Ağustos 2020 Pazar 10:37
bY admin. bizim düşünmek gibi bir yetki ve selahiyetimiz var mı ki bize düşünmeyi soruyorsun. birileri düşünüyor işte. düşünmeyi bilmeseler bile. düşünür gibi pozlarla gidiyor işler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61466)
30 Ağustos 2020 Pazar 03:52
Sporada el attı bu. Başka kimsemi yoktu. Spordan anlayan, bilen biri hiçmi yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61455)
29 Ağustos 2020 Cumartesi 16:23
Bingölde Ziya Sözen den başka insanmı kalmadı başkanlığı buna veriyorsunuz. Kimdir bu herif? Koricibaşmi, kanaatbaşımı, siyasetçimi, kayyummu,valimi kaymakammı? Liyakatı sıfatı ne bunun?
07.08.2025
21:17
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bingöl Müzesinin 2026 yatırım programına alınacağını belirtirken, Devlet Tiyatroları Bingöl Sahnesi açılacağını, Adaklı Selçuklu Mezarlığının restore edileceğini, Hesarek ve Ilıcalar'da imar planı yapılacağını kaydetti.
07.08.2025
20:45
Taşcıer:
Taşcıer: 'Saliha Ozan'ın Çocuklarının Bakım ve Eğitim Sorumluluğunu TBMM Üstlenmeli'
Gamze Taşcıer'den öldürülen TBMM personeline ilişkin açıklama: 'Saliha Ozan'ın çocuklarının bakım ve eğitim sorumluluğunu TBMM üstlenmeli'
07.08.2025
20:39
Tek derdi çocuklarıydı ama ömrü yetmedi!
Tek derdi çocuklarıydı ama ömrü yetmedi!
Arkadaşlarının anlatımına göre biri üniversite, biri lise mezunu iki oğlu olan Saliha Ozan, çok yakın arkadaşlarına, üç yıldır boşanma mücadelesi verdiğini anlatıyordu. 'Tek düşündüğü çocuklarıydı, oğlunun yurt işi için epey uğraştı, eşiyle sorunluydu ama bunu sadece en yakınlarına anlatırdı'
07.08.2025
20:04
CHP Bingöl Kadın Kolları, Saliha Ozan cinayetinde Hükümete yüklendi
CHP Bingöl Kadın Kolları, Saliha Ozan cinayetinde Hükümete yüklendi
CHP Bingöl Kadın Kolları Gülten Baylaz tarafından yapılan açıklamada; Kadın cinayetleri politiktir! Kadın cinayetleri siyasi tercihlerin, suskunluğun, cezasızlığın ürünüdür! Ve diyoruz ki: Kadınları koruyamayanlar, bu halkın vicdanında da, sandığında da hesap verecek! O koltuklardan inecek, o saraylardan çıkacaklar!'
07.08.2025
19:32
Damlama sulama sistemli esrar tarlasına jandarma baskını
Damlama sulama sistemli esrar tarlasına jandarma baskını
Bingöl'de 5 farklı noktada gerçekleştirilen Jandarma baskınlarında toplam 23 bin 213 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi.
07.08.2025
19:19
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın