KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Son tarih: 27 şubat!

Bingöl’de gerçekleştirilen FKA 2017 yılı ilk yönetim kurulu toplantısında konuşan Vali Zoroğlu, “Destek programının son başvuru tarihi 27 Şubat 2017 olup, başvurular gerek her ilde Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisine, gerekse de Kalkınma Bankası Ankara ve İstanbul birimlerine yapılabiliyor” dedi.

Son tarih: 27 şubat!
08 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA 23:02
0
1611
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı 2017 yılı ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla Bingöl'de gerçekleştirildi.

Valilik'te gerçekleşen toplantıda yönetim kurulun gündemi hakkında bilgi veren Ajans Dönem Başkanı Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu: “Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2017 yılı ilk Yönetim Kurulu Toplantısı için değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizle Bingöl'de bir aradayız. Bugünkü toplantımızda, Ajansımıza 2016 yılında, doğrudan faaliyet desteği kapsamında sunulan projelerin değerlendirme süreçleri gerçekleştirilecektir. Bir diğer gündem maddesi olarak da Ajansımızın 2016 yılı faaliyet raporu ele alınacaktır.” dedi.

Cazibe merkezleri programı için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Zorluoğlu, şunları söyledi: “24 Ocak 2017 tarihinde Sayın Başbakanımız Çankaya Köşkü'nde yaptığı ve bizlerin de iştirak ettiği bir toplantıda bölge illerimizin de aralarında bulunduğu 23 ilde başlatılan Cazibe Merkezleri Programının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Bizler de gerek Kalkınma Ajansı olarak, gerekse her bir ildeki diğer kurumlar olarak yoğun bir şekilde bu program ile ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar oldukça yüksek bir ilgi söz konusudur. Yatırım Destek Ofislerimize ve ilgili diğer kurumlarımıza pek çok kişi başvurup bilgi alıyorlar. Destek programının son başvuru tarihi 27 Şubat 2017 olup, başvurular gerek her ilde Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisine, gerekse de Kalkınma Bankası Ankara ve İstanbul birimlerine yapılabiliyor. Bugünkü toplantımızda, bu konuyla da ilintili olan İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerimizi de değerlendirmiş olacağız. Her bir ilimizin yatırım çekme noktasındaki sorunları ve potansiyeli ele alınacak ve çözümüne yönelik, potansiyelin değerlendirilmesine yönelik oluşturulan eylem planları 2017 yılında uygulamaya geçecektir. Toplantımızda Ajansımızın idari süreçlere ilişkin bazı konular da gündeme alınacak olup, kararlarımızın Ajansımız ve İllerimiz için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 Toplantıya Vali Yavuz Selim Köşger, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Tunceli Valisi Osman Kaymak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
05.05.2026
14:37
Bingöl`de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetimindeki suça sürüklenen çocuklara yönelik düzenlenen söyleşide, milli atlet Yavuz Ağralı deneyimlerini paylaşarak gençlere rol model oldu.
05.05.2026
14:07
Bingöl`de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Bingöl'de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Karlıova'da etkili olan sağanak sonrası taşan Peri Suyu'na kapılan bir at, akıntıya karşı verdiği mücadeleyle kıyıya ulaşarak telef olmaktan kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın