KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mart 2026 Pazartesi
°C

Sorun yüklenici firmadan kaynaklandı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., “Vatandaşa Fatura Şoku” başlığıyla yayınladığımız haber sonrası açıklama yaparak, sorunun yüklenici firmadan kaynaklandığını açıkladı.

Sorun yüklenici firmadan kaynaklandı
09 MAYIS 2013 PERŞEMBE 10:49
0
1475
1
AA aa

Gazetemizde 18 Nisan 2013 tarihinde “Vatandaşa Fatura Şoku” başlığıyla yayınlanan haber sonrası açıklamada bulunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. firma ile sözleşmesini sona erdirdiğini duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu görüş ve ifadeler yer aldı: “18.04.2013 tarihinde Bingölonline.com internet sitesi üzerinden “Vatandaşa Fatura Şoku” Başlığıyla yayınlanan habere ilişkin olarak: Elektrik dağıtım hizmetini sürdürmekte olduğumuz Bingöl İlimizde, 2013 Yılı Ocak ayı itibariyle sayaç okuma işlemlerinden sorumlu yüklenici firma ile bünyesinde görev yapmakta olan personel arasında yaşanan problemler, sayaç okuma işlemlerinin aksamasına neden olmuştur. Şirketimizce, müşterilerimizin mağduriyetini engellemek ve hizmet kalitesindeki istikrarı sürdürebilmek amacıyla ikili anlaşma kapsamına uygun olarak ilgili firma ile sözleşme sona erdirilmiştir. 15.03.2013 tarihi itibariyle yeni sözleşme imzalanarak, okuma planı oluşturulmuş olup; bundan sonraki süreçte, sayaç okuma işlemlerinin söz konusu plan çerçevesinde gerçekleştirilmesi konusunda gereken tüm özen ve hassasiyetin gösterilmesi sağlanacaktır. Sonuç olarak, sayaç okuma işlemlerinde müşterilerimize yansıtılan problemlerin Şirketimizce çözüme kavuşturulmuş olduğunu kamuoyunun bilgisine sunar, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak geçiş sürecinden etkilenen tüm müşterilerimize anlayışlarından ötürü teşekkür ederiz.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
servet kaya (@Misafir_13472)
09 Mayıs 2013 Perşembe 18:21
Halkı sömürdünüz bitirdiniz allahınızdan bulun!! Müdürün şube müdürlerinin maasları 7şer 5 şer milyar tabi canımıza okurlar.. bu paralar burnunuzdan fitil fitil gelir allahın adaletini görürsünüz!
23.03.2026
00:32
Bingöl`de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Bingöl'de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl`de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı`nda 14 ay uçuş yok!
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl`de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl`de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın