KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2026 Perşembe
°C

Sorunlar tbmm'ye aktarıldı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bingöl'le ilgili bölümde Gülbahar Barajı ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne dikkat çekti.

Sorunlar tbmm`ye aktarıldı
06 HAZİRAN 2008 CUMA 10:29
0
1281
0
AA aa
Büyük Birlik Partisi (BPP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu gezisinde derlediği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı konuşmada dile getirdi. Yazıcıoğlu, Bingöl'le ilgili bölümde Gülbahar Barajı ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne dikkat çekti.
 TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında 31 Mayıs- 2 Haziran 2008 tarihleri arasında Van, Bitlis, Bingöl, Muş ve Diyarbakır illerine ziyarette bulunduğunu belirten Yazıcıoğlu, bu ziyaretler sırasından tespit ettiği hususları aktardı.
Güneydoğu Anadolu illerimizdeki vatandaşların, her türlü ekonomik sıkıntıya, terör baskısına, işsizliğe ve sosyal eksikliklere rağmen sağduyusunu kaybetmediğini ve huzurunu koruduğunu kaydeden Yazıcıoğlu, bugüne kadar gelmiş geçmiş iktidarların bütün ihmal ve istismarlarına rağmen bu bölgelerdeki samimiyetin, huzurun ve sağduyunun korunmasının çok memnuniyet verici olduğunu vurguladı.
Yazıcıoğlu, konuşmasında, Bingöl ile ilgili şu notları düştü.
“Bingöl'de Gülbahar barajı, Kığı barajı ve diğer orta ölçekli barajlar bitme noktasına gelmiştir. 150 Milyon YTL (150 trilyon) ödenek verilmesi durumunda bu barajlar hizmete girecek ve elektrik üretecek, sulama yapılacaktır. Böylece bölgenin enerji ihtiyacı karşılanmış ve sulu tarıma imkân sağlanmış olur. Bu bölgenin en geniş ve en büyük orman alanlarına sahip olan Bingöl ilinden Orman İşletme Müdürlüğünün taşımasının sebebini buradan Bingöllü vatandaşlarımız adına sormak istiyorum”
Yazıcıoğlu'nun bu konuşmasına ilişkin görüşlerini aktaran BBP İl Başkanı Tahsin Bayram: “
Sayın Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun Bingöl'ümüzün sorunlarına karşı TBMM yaptığı konuşmayla sahiplenmesinden dolayı Bingöl halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

 

 

 

 

BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın