KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Sorunları bana mektupla iletin

Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, öğrencilere kendileri ve ilçenin sorunları hakkında kaymakamlık makamına sunulmak üzere mektup yazmalarını istedi.

Sorunları bana mektupla iletin
24 ŞUBAT 2011 PERŞEMBE 08:24
0
2409
0
AA aa

Solhan İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Solhan Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nu (YİBO) ziyaret etti.

Kaymakam Aydın'ın YİBO ziyaretine; İlçe Özel İdare Müdürü Cahit Çabadak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ve Birlik Müdürü Şakir Telci eşlik etti.

Ziyaret esnasında Kaymakam Aydın, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce hazırlanan AB tarafından desteklenen “ Kız Çocukları ve Kadınlar İçin Daha İyi Fırsatlar” adlı proje kapsamında; Solhan YİBO'da eğitim ve öğretim görmekte olan kız çocukları için başlatılan SBS kursunu yerinde inceledi. 

SBS kursuna katılan kız çocuklarına eğitim materyallerini dağıtan Kaymakam Aydın, okulda yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Aydın, öğrencilere ders çalışmaları konusunda önerilerde bulundu.

Öğrencilerin kendilerine yönelik bu çalışmaları değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Aydın, bu özel imkânlar karşısında öğrencilerden başarı beklediklerini önemle vurguladı.

Solhan YİBO'da eğitim kalitesinin yükselmesini amaçladıklarını belirten Kaymakam Aydın, öğrencileri çok önemsediğini ve özellikle YİBO'da okuyan öğrencilere her türlü destekte bulunmak istediğini söyleyerek, öğrencilerden kendileri ve ilçemizin sorunları hakkında kaymakamlık makamına sunulmak üzere mektup yazmalarını istedi.

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
03.11.2025
15:02
Yeni yılda MTV, harç ve vergilerde zamlı tarife
Yeni yılda MTV, harç ve vergilerde zamlı tarife
TÜİK'in ÜFE verilerine göre, 2026'nın Yeniden Değerleme Oranı açıklandı. Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte yeni yılda vergi, harç ve cezalar da katlanacak. İşte yeni yılda yapılacak artışlar…
03.11.2025
14:22
2026`da trafik cezaları yüzde 25,49 zamlı olacak
2026'da trafik cezaları yüzde 25,49 zamlı olacak
TÜİK'in açıkladığı ekim ayı ÜFE'siyle birlikte vergi, harç ve ücretlerin Yeniden Değerleme Oranı yüzde 25,49 olarak açıklandı. Bu oran yeni trafik cezalarında etkili olacak.
03.11.2025
14:09
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
02.11.2025
18:08
Bingöl`de otomobilin çarptığı 2 öğrenci yaralandı
Bingöl'de otomobilin çarptığı 2 öğrenci yaralandı
Yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.
02.11.2025
18:07
Yüzen Adalar`da sonbahar güzelliği
Yüzen Adalar'da sonbahar güzelliği
Yüzen Adaları ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Önümüzdeki dönemde burada daha da büyük daha da güzel yenilikler yapmayı planlıyoruz. Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğümüzce koruma amaçlı imar planı yapıldı şu anda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı onayı için gönderildi' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın