KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

Şovmen olmasaydım, berber çırağı olurdum!

Cem Yılmaz katıldığı bir televizyon programının çekimlerinde herkesi kahkahaya boğdu.

Şovmen olmasaydım, berber çırağı olurdum!
24 OCAK 2009 CUMARTESİ 10:00
0
1236
0
AA aa
Günaydın'In haberine göre; bu gece atv'de Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' adlı yepyeni bir talk show başlıyor! Programın ilk konuğu Cem Yılmaz..
atv'de bu gece Nebil Özgentürk'ün genel yönetmenliği ve yapımcılığını üstlendiği, Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' adlı bir talk show başlıyor. Her hafta bir konukla oyunculuk ve hayata dair sohbetlerin yapılacağı programın ilk konuğu da Cem Yılmaz. Önceki gün yapılan çekimler öncesi Özgentürk'ün, "Neşe ile hüznü harmanlayan iyi bir işin altına imza atacağız. Cem hüznü de içinde barındıran biri" deyince Yılmaz espriyi patlattı: "Başıma bir şey mi gelecek benim, ne hüznü? Evet, aslında Hüznü Şenlendirici bir yanım var!" Sonra, arkasına gizlediği baltayı çıkaran Yılmaz, "Bu balta oyundan, oyunculuktan bahsederken bir sembol... Hep oyuncular iyi olacak değil ya, baltaları da, yani buraya gelme ihtimali düşük insanları da temsil etmek adına. Şaka tabii... Bu balta 'A.R.O.G'da kullandığımız aksesuvar. Konuk öğrencilerden birine vereceğim" dedi. "A.R.O.G'da; beklentiler ve beklentim arasındaki çelişki yüzünden eleştirildim" diyen şovmen şöyle konuştu: "İstediğim gibi biri olduğum için mutluyum. Kimseyle uzlaşmak zorunda değilim. Yapılan iş kabak gibi ortada! 'Bu komedi' veya 'Elimizden bu geldi' diye özür dilemem. Gençleri zehirlemesinler!"

Kenan Işık programa neden 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' ismini koyduklarını şöyle açıkladı: "Shakespeare'in sözüdür bu. Sanılır ki oyunlar tiyatroda, sinemada oynanır. Oyunlar gerçek hayatta da yaşanır. Oyuncularda sahnede gerçek hayatın maskesini indirirler, hayatın ne olup olmadığını, anlatmak isterler. "Özgentürk ise, "Oyunculuk çok zor bir iştir. Hakikaten bu insanlar nasıl yaşar, nasıl hazırlanır, nasıl bir yeteneğe sahipler... Ayrıntıla girilecek, onların değerini bizlere hatırlatacak bir program bu" dedi.

Cem Yılmaz'ın henüz beş yaşındayken söyleyip kayıt ettiği 'Bu Akşam Hüzünlendim Ben Yine' şarkısı stüdyoda dinlendi, herkes gülme krizine girdi.
* Kenan Işık'ın uzattığı 'Hamlet' metninden bir bölüm okumaya çalışan ünlü şovmen başarılı olamadı ve "Benim için çok zor" dedi.
* Yılmaz'ın en sevmediği sözcüğün 'şovmen' olduğu ortaya çıktı.
* Cem Yılmaz'ın hayatında en çok yapmak istediği şey, çok iyi piyano çalabilmekmiş... Şovmen olmasaymış, berber çırağı olabilirmiş.
* Yeni filmi hakkında da konuşan Yılmaz bu kez fantastik bir film yapmak istemediğini, hayatın içinden bir konu olacağını söyledi.
* 95'teki görüntülerini beğenmediği söyleyen Yılmaz "Şimdi çıksa bu çocuk, bunu döverler" dedi.

H2



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın