KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mart 2026 Çarşamba
°C

Soydukları evi ateşle verdiler

Karlıova ilçesinde bir eve giren kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler, yüklü miktarda parayı aldıktan evi ateşe verdiler.

Soydukları evi ateşle verdiler
28 OCAK 2013 PAZARTESİ 09:38
0
1891
1
AA aa

Bingöl'ün Karlıova İlçesi Turgut Özal Mahallesi'nde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ayetullah Demir'in evine giren hırsız veya hırsızlar, yüklü miktarda parayı aldıktan sonra evi ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ayetullah Demir rahatsızlanan çocuğunu Bingöl Devlet Hastanesine götürdü. Çocuğunu hastaneye yatıran Demir, Karlıova'ya döndü. Ancak eşi Bingöl'de olduğu için akşam yemeği için kardeşinin evine gitti. Bu arada evin boş olduğunu fırsat bilen hırsız veya hırsızlar evin mutfak penceresinden içeri girerek yüklü miktarda para çaldı. Daha sonra da evi ateşe verdiler. Yangını fark eden komşular, durumu ev sahibine ve itfaiyeye bildirdi. Yangına müdahale edilerek söndürüldü, ancak ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Silikoz hastası olduğu öğrenilen Ayetullah Demir, kimse ile bir husumetinin olmadığını ve hırsızların parayı çaldıktan sonra evi neden ateşe verdiklerine bir anlam veremediğini söyledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zazaye çoligıj (@Misafir_11841)
28 Ocak 2013 Pazartesi 16:58
laiklik ve demokrasi sağolsun.. mağdur ailelerin canı cehenneme önemli olan devletin hırsızıdır, hırsızın canı, malı çok daha önemlidir. o evde insanlar cayır cayır yansa bile yimne bu hırsızın elini kestirmez yüce devletimiz..!!! sen çok ytaşa laiklik çk yaşa senden olmasayadı bu hırsızların elini keserdi öcüler sen ne güzel şeysin öyle..!!
25.03.2026
00:11
Uyuşturucuyu Yutarak Taşıdılar, Bingöl`de Yakalandılar
Uyuşturucuyu Yutarak Taşıdılar, Bingöl'de Yakalandılar
'Yutma' yöntemiyle kente uyuşturucu sokmaya çalışan 3 kişi, polis takibinden kaçamadı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda 3 şüphelinin midesinden 75 kapsül uyuşturucu çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.03.2026
00:09
Bingöl`de Çocuklar Siyer Finalinde Yarıştı
Bingöl'de Çocuklar Siyer Finalinde Yarıştı
Bingöl'de korunma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'nın final programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Vali Cahit Çelik, yarışmaya katılan tüm çocukların kazanan olduğunu vurguladı.
25.03.2026
00:08
Bingöl Üniversitesi`nde Milli Teknoloji Atölyesi Hizmete Açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Milli Teknoloji Atölyesi Hizmete Açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde kurulan Milli Teknoloji Atölyesi öğrencilerin kullanımına açıldı. Rektör Erdal Çelik, atölyenin gençlerin üretim ve teknoloji becerilerine önemli katkı sağlayacağını belirtti.
25.03.2026
00:07
Motorine Rekor Zam! Bingöl`de 80 TL`yi Aştı
Motorine Rekor Zam! Bingöl'de 80 TL'yi Aştı
Küresel petrol piyasalarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını vurdu. 24 Mart itibarıyla motorine 6,58 TL, benzine 92 kuruş zam gelirken Bingöl'de motorin ilk kez 80 TL barajını geçti.
24.03.2026
03:06
Bingöl arıcıları yeniden ‘Aba` dedi
Bingöl arıcıları yeniden 'Aba' dedi
Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'nde yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Aba, rakiplerine büyük fark atarak yeniden başkan seçildi. Kongrede kısa süreli gerginlik yaşanırken, seçimler yoğun katılımla tamamlandı. Ali Aba; 'El birliğiyle Bingöl Balını hak ettiği noktaya taşımak için çabamız kesintisiz sürecektir' dedi.
24.03.2026
03:05
Altın düştü, Bingöl`de kuyumculara akın yaşandı!
Altın düştü, Bingöl'de kuyumculara akın yaşandı!
Bingöl'deki kuyumcular, uzun süredir ilke kez bu kadar yoğunluk yaşadı. Borcu olanlar ile 'yakında yükselir' umudu taşıyanlar kuyumculara akın etti! Kuyumcular ise 'keşke dükkânı hiç açmasaydık' diyerek hayıflandılar!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın