KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mart 2026 Pazartesi
°C

Soysal, saldırıyı kınadı

Tavz Der Yönetim Kurulu Başkanı Murat Soysal, önceki gün Muş deplasmanında 12 Bingölspor oyuncu ve yöneticilerine yönelik gerçekleştirilen linç girişimini kınadı.

Soysal, saldırıyı kınadı
24 KASIM 2014 PAZARTESİ 21:29
0
4166
0
AA aa

Muş Hasköy karşılaşmasında yaşanan olayların ardından yazılı basın açıklaması yapan Soysal: “Kulübümüzün cemaziyülevveline bakılırsa şiddetten ve kargaşadan uzak kaldığı ve kitlesini bu tür eylemlerden uzak tuttuğu görülecektir. Onlar çok iyi biliyorlar ki spor ve şiddet zıt anlamlıdır ve bu kulübün felsefesine/misyonuna da terstir. Başarıyı sadece şiddette, kargaşa ve anarşide görenler unutmasınlar ki bu yöntem ne dün olumlu bir sonuç doğurmuş nede bu gün başarı getirecektir. Coğrafi mekânlar, iller farklı olsa da orada yaşayanların hepsi insandır ki vicdanı olan herkesin bu perspektiften bakması gerekir” dedi.

Açıklamasında ‘Birileri birilerine kendi şereflerini/onurlarını 3 kuruşa peşkeş çekmiş olabilir' şeklinde sert sözlere yer veren Sosyal: “Ki maalesef spor algısını böylesi bir kör bakış üstüne oturtmuşlar. Unutulmamalıdır ki bu takım ve ona gönül verenlerin onuru maddiyatla değer biçilmeyecek düzeyde güçlü ve kutsidir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki bu kulübün Harcayacak bir antrenörü olmadığı gibi kurban edilecek bir futbolcusu da yoktur. Böylesi beklentiler içerisinde olup Kartal bakışlarla kulübe bakan ve onu sadece bir kesimin takımıymış gibi gören zihniyeti de kınıyoruz” dedi.

Açıklamasında Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenen Sosyal, şunları söyledi: “12 Bingölspor Kulübü senden bir ayrıcalık, bir imtiyaz beklememektedir. Sadece hakkaniyet ölçüsünde içinde yaşadığımız hukuk devletinin koyduğu anayasal kurallara ve adalet ilkesine göre hareket etmeni bekliyoruz. BAL ligi acemi hakemlerin yetiştirildiği bir lig değildir olmamalıdır da, bu konuda maçlarda görevlendireceği hakemlerin de ehil olmaları noktasında hassas davranmalıdır. Bir sivil Toplum Kuruluşu olarak; her türlü haksız eleştiriye/psikolojik baskıya kulaklarını tıkamış 12 Bingölspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun, teknik heyetinin ve şampiyonluğu gözüne kesmiş futbolcularının yalnız olmadığını haykırıyor, herkese inat Bingöl adını futbolda zirveye yazacaklarına yürekten inanıyoruz.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.03.2026
00:32
Bingöl`de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Bingöl'de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl`de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı`nda 14 ay uçuş yok!
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl`de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl`de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın