KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2026 Cumartesi
°C

Sözde var gerçekte yok!

Solhan'da bir araya gelen bir grup genç, siyasette ve bürokraside gençlere önem verildiğini ancak bunun reelde istenilen düzeyde olmadığını belirterek, genç kesimlere sahip çıkılması gerektiğini söylediler.

Sözde var gerçekte yok!
22 KASIM 2018 PERŞEMBE 22:09
8
4020
5
AA aa

Solhan'da kahve sohbetinde bir araya gelen bir grup genç, gençlere sahip çıkılması ve hak ettikleri değeri görmeleri için adım atılması gerektiğini aktardılar.

Siyasi ve bürokrasi çevresinde yapılan program ve etkinliklerde gençlere önem verildiğinin aktarıldığını ancak reelde bunun istenilen düzeyde olmadığı belirten gençler, gençlere sahip çıkılması için çalışmaların yapılmasını istediler.

Kamu kurumlarına ve siyasilere gençlerin varlığının hatırlatılması için bir arada olduklarını aktaran gençler, “Solhan'da yıllardır gençler hiçe sayıldığı için burada toplanmış bulunmaktayız. Toplanmamızın amacı, gereken kurumlara ve siyasi adaylarımıza var olduğumuzu göstermekteyiz. Gençlere iş imkânı sunulmadığı gibi Solhan'da olan gençlerimizin işsizlik nedeniyle uyuşturucu ve benzeri olaylara karıştıklarını hepimiz açık ve net bir şekilde görmekteyiz. Kamu kurumların ve siyasilerimizin gençlerimize gerçekten değeri vermelerini istiyor bunu söylemden öteye geçmesini bekliyoruz. Seçim sürecinde de adayların gençlere değer vermesini bekliyor, gençlere değer verip gençlik için projeleri olan adayın da yanında olacağımızı belirtip hem gençlerimize hem halkımıza hayırlı bir adayın çıkmasını cenabı Allah'tan diliyoruz” diye konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Merda Kaya (@merda)
23 Kasım 2018 Cuma 10:25
Örgütlenen, anayasal haklarını talep eden, hak, adalet ve eşitlikten yana olan ve seçim propagandası malzemesi olmaktan çıkan gençler olmaya karar vermiş olmanız çok güzel.
Merda Kaya (@merda)
23 Kasım 2018 Cuma 10:20
Tebrikler gençler!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33357)
23 Kasım 2018 Cuma 10:16
Tebrik ederim, örgütlenen, anayasal haklarına sahip çıkan, haktan, adaletten eşitlikten yana olan ve sadece seçim vaatleri ile kandırılan gençler olmaktan uzaklaşın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33352)
23 Kasım 2018 Cuma 09:03
SOLHAN BİR GENÇİ BELEDİYE BAŞKANI YAPTI EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞIYOR 40 TAN ÖNCE GENÇLER SİYASETTE DEĞİL İŞE AŞA YÖNELSİNLER
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33346)
23 Kasım 2018 Cuma 01:35
Bingöl'de genç bir aday çıktı. Gençlere yönelik projeleri var Alican Bayram. Tiyatro dan santa yazılıma kadar destek verecek güzel projeleri var. O zaman sahip cikalim genç adaylara ve gençlere hep birlikte
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap`tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
04.09.2026
23:40
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik`ten `kalite` vurgusu
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik'ten 'kalite' vurgusu
Karlıova Aşağı Yağmurlu Grup Yolu'nda devam eden BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Cahit Çelik, çalışmaların planlanan takvim içinde ve yüksek kalite standardıyla tamamlanması talimatını verdi.
04.09.2026
23:38
AK Parti`den Bingöl`ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti'den Bingöl'ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti Bingöl Milletvekilleri ve İl Teşkilatı, kent merkezi ve ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını açıkladı. Çalışmada yeni hastaneden uzman hekim kadrolarına kadar çok sayıda yatırım başlığı yer aldı.
04.09.2026
23:37
BİNAŞ`tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt:
BİNAŞ'tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt: 'Dava süreci henüz sona ermedi'
BİNAŞ Yönetim Kurulu, Bingöl Valiliği'nin Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait taşınmazların satış sürecine ilişkin açıklamasına cevap verdi. Yönetim, yerel mahkeme kararının kesinleşmediğini ve istinaf incelemesinin sürdüğünü belirterek, satışların hukuka uygunluğunun yalnızca mahkeme kararına atıfla kesinleşmiş gibi sunulamayacağını savundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın